Blog

Nu nog makkelijker contactTijdenlang zijn we op zoek geweest naar een manier om de wijze waarop we support aanbieden verder te verbeteren. Het moet kinderlijk eenvoudig zijn om contact met ons op te nemen. Vandaag maken we opnieuw een stap vooruit, vanaf nu kunt u op elke pagina direct contact met ons opnemen.

 

Rechts onderaan de website vindt u een ronde knop waarmee u direct een bericht naar één van onze medewerkers kunt sturen. Tijdens kantooruren - en vaak daarbuiten - zal hier vrijwel direct op geantwoord worden. Mocht direct antwoorden niet mogelijk zijn dan kunt u uw e-mail achterlaten en ontvangt u bericht zodra we hebben geantwoord.

 

Zowel bezoekers als klanten kunnen hun eerdere gesprekken met onze helpdesk teruglezen. Voor klanten is er het bijkomend voordeel dat deze ronde knop ook direct aan onze database gekoppeld is, dit betekend dat wij u ook met privacygevoelige handelingen direct vanuit hetzelfde venster kunnen helpen.

 

 

Met de komst van deze nieuwe knop komen de openingstijden voor live chat te vervallen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week via deze knop direct contact met ons opnemen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, we horen daarom ook graag wat u van deze verandering vindt. Stuur ons gerust een berichtje.


Meer over dit blog


Geplaatst op 15-06-2017 om 12:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
support contact


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/nu-nog-makkelijker-contact

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht