Nu Beschikbaar - Managed VPS Ultra-Pakketten

Nu Beschikbaar - Managed VPS Ultra-Pakketten

Geplaatst opGeplaatst op 28-05-2024

Blog Nu Beschikbaar - Managed VPS Ultra-Pakketten

Vanaf vandaag kunt u naast onze Managed VPS Premium en Power-pakketten ook een Ultra-pakket bestellen. Niet simpelweg een snellere server. Onze Ultra-pakketten zijn krachtige servers welke zijn gebundeld met de allerbeste softwarepakketten, prioriteit bij ondersteuning en hulp bij website optimalisatie.

 

Met de aanschaf van een Ultra-pakket krijgt u direct toegang tot een krachtige server, voorzien van de beste softwareoplossingen voor snelheid (LiteSpeed WebServer), beveiliging (Imunify360 en Plesk Email Security Pro), optimalisatie (CloudLinux Shared Pro) en beheer (Plesk-controlepaneel en WordPress Toolkit).

 

Voor het verlenen van ondersteuning hanteren we in het geval van calamiteiten een prioriteitenladder: klanten met een Service Level Agreement worden als eerste geholpen, gevolgd door klanten met een Managed VPS Ultra-pakket.

 

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw server haalt, helpen wij u bij de optimalisatie van één of enkele websites. We leggen uit hoe u de LiteSpeed Cache-plugin optimaal instelt, PHP X-Ray gebruikt om problemen op te lossen en AccelerateWP inzet om uw WordPress-websites nog sneller te maken.

 

Waar onze Premium- en Power-pakketten gebruiksklaar en met het DirectAdmin controlepaneel opgeleverd worden gaan onze Ultra-pakketten nog een stapje verder; door een combinatie van ondersteunende premium software standaard mee te leveren zorgen wij ervoor dat u altijd het hoogst haalbare uit uw server kunt halen.

 

Tot slot zijn natuurlijk ook alle standaardvoorzieningen van onze Premium- en Power -pakketten, zoals maandelijks onderhoud, dagelijkse back-ups, proactieve monitoring, gratis verhuisservice en eigen nameservers bij een Ultra-pakket inbegrepen.