Nieuw: Support codes

Nieuw: Support codes

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Nieuw: Support codes

We gaan voorzichtig om met uw privacygevoelige gegevens. Om die reden hebben we klanten de afgelopen paar maanden wanneer zij belde of met onze chatten via de website gevraagd om bij het verstrekken van privacygevoelige gegevens of bij uitvoeren van een product gerelateerde handeling een ticket te openen. Dit werd door veel klanten als vervelend en omslachtig ervaren.

 

Wij willen u graag zo snel mogelijk helpen maar we willen er ook zeker van zijn dat wij alleen de klant en niet een kwaadwillende derden helpen.

 

Vandaar dat wij vandaag supportcodes introduceren. Op de voorpagina van het klanten controlepaneel vindt u uw persoonlijke supportcode waarnaar wij vragen als u met ons chat of als u ons belt. De supportcode is een uur lang geldig en wordt gegenereerd elke keer als u uw controlepaneel voorpagina bezoekt. We zetten sterk in op het leveren van de best mogelijke service en door de introductie van supportcodes hopen wij u in de toekomst nog beter, sneller en directer te kunnen helpen.

 

Voor het openen van een nieuw ticket heeft u uiteraard geen supportcode nodig en als u ons een e-mail stuurt vanaf een bij ons bekend e-mailadres ook dan zullen wij u niet om een supportcode vragen. Heeft u feedback, laat het ons dan gerust weten. Wij zijn altijd opzoek en bezig met het verder verbeteren van onze producten, onze dienstverlening en aan u aangeboden hulpmiddelen zoals onze website en het klanten controlepaneel.