Nieuw: Supersnelle WordPress hosting

Nieuw: Supersnelle WordPress hosting

Geplaatst opGeplaatst op 06-11-2021

Blog Nieuw: Supersnelle WordPress hosting

Op veler verzoeken bieden wij nu ook voor WordPress geoptimaliseerde hostingpakketten aan. Deze pakketten verschillen op een aantal belangrijke punten van onze normale webhosting pakketten, waarop u natuurlijk ook zonder probleeem een WordPress website kunt hosten.

 

 

Extra WordPress support

Als u een probleem heeft met uw WordPress website welke u niet opgelost krijgt dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn geen websitebouwers maar hebben wel jarenlange ervaring dankzij de talloze WordPress websites waarvan de hosting aan ons is toevertrouwd. 

 

Hoewel we niet kunnen beloven dat we elk probleem voor u op kunnen lossen, doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat uw website zo snel mogelijk weer werkt. 

 

 

Tot 4x lagere overboeking

Onze WordPress hostingservers kennen een 4 keer lagere overboeking vergeleken met onze normale webhosting servers. Door minder klanten op dezelfde server te plaatsen wordt de up-time, snelheid en betrouwbaarheid van uw WordPress website veel beter gegarandeerd.

 

 

Voor WordPress geoptimaliseerd 

Onze WordPress hostingpakketten worden gehost op een speciaal voor WordPress geoptimaliseerde hostingserver en één van onze supporthelden neemt de tijd om uw WordPress website te optimaliseren zodat u het hoogst mogelijke uit uw pakket kunt halen.

 

 

LiteSpeed, QUIC.Cloud en Redis

Door het gebruik van LiteSpeed WebServer op onze WordPress hostingservers kunt u gebruik maken van de gratis te downloaden LiteSpeed Cache plug-in. Hiermee kunt u uw website in minder dan 5 minuten een gigantische snelheid boost geven.

 

Wij zullen de LiteSpeed Cache plug-in gratis voor u instellen tijdens de bij onze WordPress hostingpakketten inbegrepen optimalisatie van uw website.

 

WordPress websites met een sterk internationaal publiek profiteren van de door ons bijgeleverde QUIC.Cloud CDN (Content Delivery Network) waarmee bepaalde website onderdelen zoals afbeeldingen wereldwijd lokaal aan bezoekers kunnen worden geserveerd.

 

 

Flexibel en maandelijks opzegbaar

Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten en proberen u niet aan langdurige contracten te binden. U betaalt per maand en als u uw WordPress hostingpakket niet meer nodig heeft dan zegt u deze, doormiddel van ons klanten controlepaneel, net zo makkelijk op.

 

 

Als u vragen heeft over onze nieuwe WordPress hostingpakketten of als wij u ergens anders bij kunnen helpen dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.