Nieuw: Managed VPS pakketten

Nieuw: Managed VPS pakketten

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Nieuw: Managed VPS pakketten

Onze klanten zijn voor ons de beste graadmeter om te beoordelen of ons aanbod nog aansluit bij hetgeen waar klanten naar opzoek zijn. Met de komst van steeds meer Unmanaged VPS aanbieders en de stijgende lijn in Managed VPS pakketten welke wij verkopen hebben wij besloten ons aanbod om te gooien.

 

Om die reden introduceren we vandaag onze nieuwe Managed Premium en Power pakketten. Op dit moment maken ongeveer 90% van onze server klanten gebruik van een Managed VPS pakket. Het onderhoud, de beveiliging en optimalisatie van de server wordt door ons voor de klant verzorgd.

 

We hebben daarom besloten ons volledig te richten op het aanbieden van Managed VPS pakketten. Onze Premium en Power VPS pakketten zijn hiervan het gevolg, ook introduceren we nieuwe server beheer pakketten waarvan klanten met een Unmanaged server gebruik kunnen maken.

 

Door onze focus op een zogeheten all-in VPS pakket kunnen we van elke door onze geleverde server de kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid tot in het uiterste garanderen. Als u een Premium of Power VPS pakket bij ons besteld zorgen wij ervoor dat uw server gebruiksklaar opgeleverd wordt.

 

Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van een voor u geschikt VPS pakket of bent u opzoek naar een maatwerk oplossing, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend en helpen u bij het uitkiezen of samenstellen van een VPS pakket.