Nieuw back-up systeem beschikbaar

Nieuw back-up systeem beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Nieuw back-up systeem beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen de eerste Managed VPS klanten gebruik maken van ons nieuw eigen ontwikkelde back-up systeem. Met behulp van het klanten controlepaneel kunnen bestanden, mappen en databases eenvoudig en snel worden hersteld.

 

Back-ups zijn een zeer belangrijk onderdeel van elke hostingdienst en daarom is het zaak dat dit goed geregeld is. Het zou maar gebeuren dat u opeens al uw belangrijke data kwijt bent. We hebben tientallen tb’s aan back-up data extern opgeslagen voor onze klanten. Managed VPS pakketten worden dagelijks geback-upt en deze data wordt 7 dagen lang opgeslagen.

 

Ons nieuwe back-up systeem is ontstaan uit onvrede over bestaande oplossingen en de wens om back-ups beter aan te pakken dan met standaard software over het algemeen mogelijk is. Daarbij wilde we de wat meer technische klanten zelf de optie geven om data te herstellen zonder hun toegang te geven tot het zoveelste aparte controlepaneel.

 

We hebben daarom een back-up platform ontwikkeld welke dagelijks van alle bestanden een zogeheten incrementele kopie maakt. Hierbij worden alleen bestanden opgeslagen welke sinds de laatste back-up gewijzigd zijn, hierdoor wordt essentiële opslagruimte bespaard en kunnen er meer back-ups op minder ruimte worden opgeslagen.

 

Door in te loggen op het klanten controlepaneel kunnen klanten gemaakte back-ups inzien, een herstelpunt kiezen en bestanden, folders of databases naar een eigen opgegeven locatie/of de originele locatie herstellen. Na herstel ontvangt de klant een e-mail waarmee hij of zij wordt geïnformeerd dat het herstel van de gekozen gegevens is afgerond.

 

Het nieuwe back-upsysteem wordt ook gebruikt voor ons webhosting nieuw platform welke we eerder hebben gelanceerd.

 

We werken continu aan het verder verbeteren van onze producten en dienstverlening. De komende paar weken zullen klanten welke in aanmerking komen voor gebruik van het nieuwe back-upsysteem stapsgewijs toegevoegd en hier vervolgens per e-mail over geïnformeerd worden. In het geval van vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Andere nieuwsberichten & blogs:
PHP 8.2 nu beschikbaar

PHP 8.2 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 12-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Geplaatst opGeplaatst op 15-12-2022

Prijswijziging .com-domeinen

Prijswijziging .com-domeinen

Geplaatst opGeplaatst op 01-08-2022

WordPress 6.0 nu beschikbaar

WordPress 6.0 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 07-06-2022

Onze API en gratis HostFact plug-in

Onze API en gratis HostFact plug-in

Geplaatst opGeplaatst op 30-05-2022

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Geplaatst opGeplaatst op 23-05-2022

Sluiten Hoe kunnen wij u helpen? Medewerker Medewerker Support is onlineSupport is online.
Chat met ons