Blog

Gratis SSL voor uw websiteAls u een webhosting Compleet, Completer of Compleetst-pakket heeft dan kunt u vanaf nu uw website gratis beveiligen met een Let’s Encrypt SSL certificaat. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is in te loggen op het webhosting controlepaneel en op Let’s Encrypt te drukken.

 

Let’s Encrypt is een gratis certificaten autoriteit vergelijkbaar met betaalde organisaties zoals COMODO, GeoTrust en Symantec en initiatief van de Internet Security Research Group. Op termijn kunnen klanten met een ouder DirectAdmin webhosting pakket ook gebruik maken van deze optie.

 

Door uw website te beveiligen met een SSL certificaat versleuteld u gegevens welke van en naar uw website door de gebruiker worden verzonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanmeld- en contactformulieren, tickets, online bestellingen & betaal transacties en andere privacygevoelige informatie.

 

Als u vragen heeft over het gebruik van een Let’s Encrypt SSL certificaat dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het beveiligen van uw website of websites.

 

 

Update: Deze functie is vanaf nu ook beschikbaar voor klanten met een ouder DirectAdmin webhosting pakket, u vindt de plug-in onder het Gebruikersniveau/User Level > Geavanceerd/Advanced Features > Let's Encrypt Certificates. Deze plug-in bevindt zich in de beta fase en kan om deze reden fouten bevatten, mocht u tegen problemen aanlopen bij het gebruik van deze plug-in dan kunt u contact met ons opnemen.


Meer over dit blog


Geplaatst op 15-06-2017 om 11:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
webhosting reseller ssl


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/gratis-ssl-voor-uw-website

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht