Gratis SSL voor uw website

Gratis SSL voor uw website

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Gratis SSL voor uw website

Als u een webhosting Compleet, Completer of Compleetst-pakket heeft dan kunt u vanaf nu uw website gratis beveiligen met een Let’s Encrypt SSL certificaat. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is in te loggen op het webhosting controlepaneel en op Let’s Encrypt te drukken.

 

Let’s Encrypt is een gratis certificaten autoriteit vergelijkbaar met betaalde organisaties zoals COMODO, GeoTrust en Symantec en initiatief van de Internet Security Research Group. Op termijn kunnen klanten met een ouder DirectAdmin webhosting pakket ook gebruik maken van deze optie.

 

Door uw website te beveiligen met een SSL certificaat versleuteld u gegevens welke van en naar uw website door de gebruiker worden verzonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanmeld- en contactformulieren, tickets, online bestellingen & betaal transacties en andere privacygevoelige informatie.

 

Als u vragen heeft over het gebruik van een Let’s Encrypt SSL certificaat dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het beveiligen van uw website of websites.

 

 

Update: Deze functie is vanaf nu ook beschikbaar voor klanten met een ouder DirectAdmin webhosting pakket, u vindt de plug-in onder het Gebruikersniveau/User Level > Geavanceerd/Advanced Features > Let's Encrypt Certificates. Deze plug-in bevindt zich in de beta fase en kan om deze reden fouten bevatten, mocht u tegen problemen aanlopen bij het gebruik van deze plug-in dan kunt u contact met ons opnemen.

Andere nieuwsberichten & blogs:
PHP 8.2 nu beschikbaar

PHP 8.2 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 12-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Prijswijzigingen per 01-01-2023

Geplaatst opGeplaatst op 15-12-2022

Prijswijziging .com-domeinen

Prijswijziging .com-domeinen

Geplaatst opGeplaatst op 01-08-2022

WordPress 6.0 nu beschikbaar

WordPress 6.0 nu beschikbaar

Geplaatst opGeplaatst op 07-06-2022

Onze API en gratis HostFact plug-in

Onze API en gratis HostFact plug-in

Geplaatst opGeplaatst op 30-05-2022

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Nieuw: Microsoft 365 diensten

Geplaatst opGeplaatst op 23-05-2022

Sluiten Hoe kunnen wij u helpen? Medewerker Medewerker Support is onlineSupport is online.
Chat met ons