Blog

De kracht van het ticketsysteemDoor de jaren heen hebben we veel verschillende communicatie kanalen uitgeprobeerd van forums tot ticketsystemen, van e-mail tot MSN messenger (ja dat bestond toen nog) en van Skype tot live chat. We proberen graag nieuwe dingen, niet geschoten is immers altijd mis! Door alle ervaring welke we de afgelopen 11 jaar op hebben gedaan hebben we er nu voor gekozen om onze communicatie met klanten te stroomlijnen.

 

Tegelijkertijd met onze nieuwe website hebben we een nieuwe controlepaneel gelanceerd. In dit controlepaneel zit een uitgebreid ticketsysteem welke direct gekoppeld is aan het zogeheten profiel van de klant. Door ons een ticket te sturen beschikken wij direct over al uw gegevens zoals afgenomen producten, eerdere tickets, geplaatste bestellingen en uitgevoerde taken.

 

Dit is niet alleen voor ons heel handig maar ook voor U.

 

Doordat we alle gegevens op één plek hebben kunnen wij u veel sneller, doelgerichter en beter helpen dan als u ons een e-mail stuurt of op belt. Daarnaast is de veiligheid van uw gegevens voor ons heel betrouwbaar. Wij gaan uitermate voorzichtig om met uw privacy gevoelige gevens, omdat wij telefonisch en soms per e-mail niet kunnen vaststellen wie is belt helpt het gebruik van het ticketsysteem ons ook u te identificeren.

 

De komende tijd zullen wij gebruiken om u als klant extra te wijzen op het ticketsysteem, ook zullen we dit systeem verder uitbreiden en verbeteren (mede op basis van uw feedback). Ons controlepaneel is responsive wat betekend dat deze zowel op uw desktop als op uw tablet en smartphone te gebruiken is. Over de afgelopen maand reageerde we gemiddeld binnen 24 minuten op een ticket.

 

Dus als u een support vraag voor ons heeft, open een ticket en wij zorgen ervoor dat u klantvriendelijk, gericht en snel geholpen wordt.

 

Heeft u een suggestie, op- of aanmerking om ons ticketsysteem verder te verbeteren dan horen we dit ook graag. Uw feedback is voor ons van groot belang en is altijd welkom.


Meer over dit blog


Geplaatst op 15-06-2017 om 08:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
controlepaneel support


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/de-kracht-van-het-ticketsysteem

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht