Belangrijk: Kritieke kwetsbaarheid Woocommerce

Belangrijk: Kritieke kwetsbaarheid Woocommerce

Geplaatst opGeplaatst op 15-07-2021

Blog Belangrijk: Kritieke kwetsbaarheid Woocommerce

Woocommerce heeft gisteravond laat een e-mail naar een grote hoeveelheid gebruikers gestuurd om hen te informeren over de ontdekking van een kritieke kwetsbaarheid in de populaire Woocommerce plug-in voor Wordpress. 

 

De kwetsbaarheid is aanwezig in versies 3.3 tot en met 5.5 van Woocommerce en in versies 2.5 tot en met 5.5 van Woocommerce Blocks.

 

Het dringende advies is om zo snel mogelijk te updaten naar ten minste Woocommerce 5.5.1 en Woocommerce Blocks 5.5.1. Meer informatie over de gevonden kwetsbaarheid vindt u op het blog van Woocommerce: https://woocommerce.com/posts/critical-vulnerability-detected-july-2021/

 

De precieze impact van de nu gevonden kwetsbaarheid was ten tijde van de publicatie van dit artikel nog niet bekend en wordt door Woocommerce nog verder onderzocht.

 

Wij adviseren al onze klanten om zo snel mogelijk te updaten, of uw website beheerder direct te vragen om dit te doen. Vergeet hierbij niet vooraf een back-up te maken zodat u bij een probleem tijdens de altijd terug kunt naar een eerdere versie van uw website.