Beheer Uw WordPress Website als een Pro met WordPress Toolkit

Beheer Uw WordPress Website als een Pro met WordPress Toolkit

Geplaatst opGeplaatst op 30-05-2023

Blog Beheer Uw WordPress Website als een Pro met WordPress Toolkit

Bent u op zoek naar een eenvoudige en efficiënte manier om uw WordPress website te beheren? Zoek niet verder! De WordPress Toolkit, inbegrepen bij al onze WordPress webhosting pakketten, is dé oplossing voor u.

 

De WordPress Toolkit, deel van het Plesk controlepaneel, maakt het beheer van uw WordPress website en WooCommerce webshops een stuk eenvoudiger. Het bundelt meerdere beheertaken - installeren, updaten, back-uppen, één klik beveiliging en klonen - in één zeer krachtig dashboard.

 

WordPress Toolkit

 

 

Klik-en-klaar installeren

 

Zonder technische kennis kunt u in minder dan een minuut een nieuwe WordPress website installeren. De WordPress Toolkit regelt alles en laat u weten wanneer u aan de slag kunt gaan.

 

 

Back-uppen en herstellen

 

Voordat u aan de slag gaat met uw website, is het altijd een goed idee om eerst een back-up te maken. Met de WordPress Toolkit kunt u simpel en snel back-ups maken en moeiteloos eerder gemaakte back-ups terugplaatsen.

 

 

Uw website importeren

 

Heeft u een WordPress installatie die u niet met WP Toolkit heeft geïnstalleerd? Geen probleem! U kunt deze installatie alsnog importeren zodat u deze ook met WP Toolkit kunt beheren.

 

 

Handige hulpmiddelen

 

De WordPress Toolkit maakt het eenvoudig om bepaalde acties in- en uit te schakelen voor uw WordPress website, zoals zoekmachine indexering, caching (Nginx), debugging, wachtwoord beveiliging en hotlink bescherming.

 

 

Automatische updates

 

Het is belangrijk dat u uw website regelmatig onderhoudt. Dit voorkomt problemen en zorgt ervoor dat uw website blijft werken. WordPress Toolkit stelt u in staat om per onderdeel in te stellen of u deze automatisch wilt laten bijwerken. Bovendien kunt u dankzij de "Smart Update" functie alle updates zorgeloos laten installeren. Deze functie test eerst de beschikbare updates op een kopie van uw website voordat deze op uw echte website worden geïnstalleerd.

 

 

Beveiligen met één klik

 

WordPress Toolkit wordt geleverd met een uitgebreide scanoptie waarmee u, na een gedetailleerde beveiligingscan, direct alle beveiligingsaanbevelingen voor uw website kunt doorlopen. De beveiligingschecklist adviseert welke maatregelen u kunt nemen om uw website beter te beveiligen en staat u toe aan te vinken welke van deze adviezen u op uw website wilt implementeren.

 

 

Live vs. staging (Klonen)

 

In veel gevallen is het makkelijker en minder foutgevoelig om op een kopie van uw website te werken aan wijzigingen voordat u deze op uw echte website publiceert.

 

 

En het beste van alles? U krijgt al deze geweldigefuncties voor slechts €7,49 per maand, inbegrepen bij al onze WordPress webhosting pakketten.

 

Of u nu een ervaren webontwikkelaar bent of nieuw bent in de wereld van WordPress, de WordPress Toolkit is een krachtige tool die uw werkproces kan stroomlijnen, uw website veiliger kan maken en u tijd kan besparen.

 

Bent u klaar om de volledige controle over uw WordPress website te nemen? Stap vandaag nog over naar onze WordPress webhosting pakketten en ervaar het gemak en de efficiëntie van de WordPress Toolkit.