AutoSSL is dé nieuwe standaard

AutoSSL is dé nieuwe standaard

Geplaatst opGeplaatst op 18-07-2020

Blog AutoSSL is dé nieuwe standaard

Een met SSL versleutelde website of applicatie is vandaag de standaard. Veel moderne browsers waaronder Safari, Chrome en Firefox merken uw website in de adresbalk als “Niet veilig” aan als uw website niet met een SSL-certificaat versleuteld is.

 

Om de implementatie van een SSL-certificaat op uw website of applicatie te versimpelen bieden we bij al onze webhosting pakketten AutoSSL aan. Zodra u een domeinnaam, of subdomein aan uw webhosting pakket toevoegt zal deze automatisch – zonder dat u daar wat voor hoeft te doen – met een SSL-certificaat beveiligd worden.

 

Daarna hoeft u alleen voor te zorgen dat uw website ook daadwerkelijk gebruik maakt van het SSL-certificaat. Gebruikt u Wordpress dan is de installatie van de Really Simple SSL plugin voldoende. Voor andere CMS-pakketten zoals Magento, Drupal, Joomla en Prestashop hebben we hiervoor instructies op onze supportpagina's staan.

 

Heeft u een vraag of kunnen wij u helpen bij het versleutelen van uw website of applicatie? Gebruik dan de ronde blauwe knop rechts onderaan om onze website en controlepaneel om direct contact met ons op te nemen. We adviseren en informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van SSL-implementatie op uw bestaande website of applicatie.