Webhosting

Wordpress webhosting

Wordpress is een populair softwarepakket waarmee u eenvoudig en snel een eigen professioneel uitziende website of webshop kunt bouwen. We vertellen u graag hoe ook aan u aan de slag kan.

← Webhosting pakketten


Over Wordpress

Over Wordpress Wordpress is zeer populair CMS-pakket. Met Wordpress kunt ook u relatief eenvoudig een goed uitziende website of webshop bouwen. Onze webhosting pakketten zijn hiervoor uitermate geschikt.

Door het juiste thema te kiezen en enkele plug-ins te gebruiken bouwt u, ook als u dat nog niet eerder heeft gedaan, binnen no time een eigen website.

Doordat Wordpress als basis voor vele websites wereldwijd gebruikt wordt zijn er talloze thema’s en plugins waaruit u kan kiezen, zowel gratis als betaald.

Onze webhosting pakketten zijn zodanig geoptimaliseerd zodat deze out-of-the-box optimaal werken voor vrijwel elk soort Wordpress website.


Wordpress + webhosting

Wordpress + webhosting Doordat wij Litespeed webserver gebruiken kunt u de speciale plugin voor Wordpress installeren waarmee u de snelheid van uw website in enkele simpel te volgen stappen aanzienlijk kan verbeteren.

Met Installatron installeert u in nog geen minuut eenvoudig Wordpress op uw webhosting pakket. Na installatie kunt u direct aan de slag met uw website.

Doordat de container waarbinnen uw webhosting pakket draait zich automatisch aanpast voor het gebruik van Wordpress haalt u het hoogst haalbare uit uw pakket.

Als u dat wil installeren wij Wordpress voor u gratis op uw webhosting pakket. Na installatie sturen wij u de inloggegevens zodat u direct aan de slag kan.
Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Onze supportpagina’s zijn voorzien van diverse howto’s waarmee we u onder andere uitleggen hoe u uw Wordpress website met SSL kunt beveiligen en hoe u de Litespeed voor Wordpress plugin in enkele eenvoudig uit te voeren stappen optimaal kunt instellen.

Zo’n 70% van onze klanten kiest voor Wordpress. Hierdoor hebben wij veel ervaring met Wordpress websites en kunnen we u in het geval van een probleem bij staan.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht