Webhosting

Webhosting spamfilter

Alle e-mail welke u dagelijks ontvangt wordt eerst automatisch door onze spamfilter goed gecontroleerd voordat u het e-mail bericht daadwerkelijk bij u afgeleverd wordt. Zo houden wij uw mailbox schoon.

← Webhosting pakketten


Zo houden wij uw e-mail schoon

Zo houden wij uw e-mail schoon We scannen al uw inkomende e-mail automatisch op spam, phising, virussen en malware. Alleen schone e-mail bereikt hierdoor uw inbox.

De spamfilter welke bij onze webhosting pakketten geleverd wordt leert continu en het is daarom, in de meeste gevallen, niet nodig om zelf de spamfilter instellingen te wijzigen.

Mocht u ondanks de spamfilter toch regelmatig ongewenste e-mail ontvangen dan helpen wij u graag uw spamfilter “strakker” in te stellen.

De instellingen welke wij gebruiken zijn meer dan voldoende voor 90% van onze klanten. Als de standaard instellingen er niet voor zorgen dat uw inbox schoon blijft dan helpen wij u graag de instellingen aan te scherpen om uw e-mail beter filteren.


Zo zorgen wij dat uw e-mail aankomt

Zo zorgen wij dat uw e-mail aankomt De reputatie van een server is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat via deze server verzonden e-mail de eindbestemming bereikt.

Om die reden scannen we, net zoals bij alle inkomende e-mail, ook alle uitgaande e-mail op spam, phising, virussen en malware.

Ook hanteren we een limiet van 500 e-mails per dag welke u kunt versturen. Zo voorkomen we dat er ongewenst veel berichten worden verstuurd, iets wat in het geval van een calamiteit voor zou kunnen komen.

Tot slot monitoren we de reputatie van onze zogeheten mail relay constant om er zeker van te zijn dat deze goed blijft, dit garandeert dat 99% de door u verzonden e-mails daadwerkelijk op de eindbestemming aankomen.
Moderne technieken

Moderne technieken

Onze webhosting pakketten zijn voorzien van alle moderne technieken om ervoor te zorgen dat er geen probleem ontstaat bij het ontvangen of versturen van e-mail.

Zo wordt uw domeinnaam automatisch voorzien van een DKIM en DMARC record en wordt het SPF record automatisch aangepast voor het gebruik van onze e-mail relay.

Als u een externe mail dienst zoals Office 365 of G Suite gebruikt dan kunt u met behulp van het webhosting controlepaneel eenvoudig de benodigde dns records instellen.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht