Server Beheer

Klanten beoordelen ons met een 9.2. 100% zal ons aanbevelen.

“Zeer heldere en goede communicatie waarbij klantgericht en pro-actief wordt gecommuniceerd.”

Onze Server Beheer pakketten zijn geschikt voor klanten met een unmanaged server met de wens het onderhoud, de beveiliging en back-ups van hun server aan een kundig bedrijf uit te besteden. We hebben meer dan 12 jaar ervaren en beheren ruim 300 van de meest uiteenlopende servers. Onze Server Beheer pakketten zijn te bestellen in combinatie met elk soort unmanaged server, voor een totaal pakket kunt u eens kijken naar onze Managed VPS pakketten.

Onderhoud

We zorgen ervoor dat uw server goed onderhouden wordt

Uw server zal maandelijks door ons onderhouden worden. Hierbij installeren we vooraf geteste updates en patches. Daarbij installeren wij tussentijds belangrijke patches. Dit zorgt ervoor dat uw server altijd up-to-date en veilig is.

Beveiliging

We zorgen voor een goed & grondig beveiligde server

We zorgen ervoor dat de beveiliging van uw server op orde is en goed onderhouden wordt. Zo installeren wij een firewall en beveiligen we door u gebruikte services. Daarnaast checken wij maandelijks met een stappenplan de beveiliging van uw server.

Optimalisatie

We optimaliseren uw server op basis van uw gebruik

Doordat wij uw server goed in de gaten houden met monitoring software kunnen wij deze geleidelijk optimaliseren. Zo kunt u het hoogst mogelijke uit uw server halen en bespaart u op het onnodig aanschaffen van een nieuwe of extra server.

Back-ups

We maken dagelijks een back-up van al uw gegevens

Om te voorkomen dat de gegevens op uw server verloren gaan maken wij dagelijks een back-up van al uw gegevens en slaan wij deze op een andere server voor u op. We bewaren gemaakte back-ups voor een week maar langer is ook mogelijk.

Monitoring

We monitoren proactief om problemen te voorkomen

Uw server wordt door ons op meer dan 100 punten in de gaten gehouden. Als er een probleem is of dreigt te ontstaan dan ontvangen wij hierover direct bericht. Zo worden problemen snel opgelost en vaak voorkomen voordat ze ontstaan.

Prioriteit

We zorgen ervoor dat u altijd snel geholpen wordt

Niet alleen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar in het geval van een storing, e-mails welke u naar ons toe stuurt zullen met prioriteit behandeld worden. Zo hoeft u nooit lang op antwoord te wachten en wordt u altijd snel geholpen.

Remote-hands

Als u liever niet gebonden bent aan een maandelijks abonnement dan kunt u ons ook per uur inhuren. Hier vindt u een overzicht van onze remote-hands tarieven binnen & buiten kantooruren, tijdens het weekend en op feestdagen.

Binnen kantooruren

€ 15,- per kwartier

Buiten kantooruren

€ 30,- per kwartier

Weekend & Feestdagen

€ 45,- per kwartier

Daarom kiest U voor ons

We verzorgen het beheer van honderden servers met uiteenlopende configuraties. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 en 100% zal ons aanbevelen (bron: Kiyoh). Het uitbesteden van het beheer van uw server of servers kan al binnen een minuut geregeld zijn.

XSENS
Voedzo
Receptenmaker
Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Pixion
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
NSMBL
Beautify

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons