Reseller

Directadmin controlepaneel

Directadmin is één van de controlepanelen waaruit u kan kiezen bij het bestellen van een reseller pakket. Hiermee heeft u o.a. inzage in het verbruik van uw aangemaakte accounts en kunt u deze direct beheren.

← Reseller pakketten
Directadmin
Directadmin is één van de twee controlepanelen (zie ook: Cpanel) waaruit u kan kiezen bij de aanschaf van onze reseller pakketten.

Met behulp van het reseller niveau kunt u eerder door uzelf aangemaakte accounts en pakketten beheren, uw actuele (reseller pakket) verbruik inzien, krijgt u een overzicht van de op uw pakket geïnstalleerde applicaties en kunt u de branding van het controlepaneel aanpassen zodat deze bijvoorbeeld aansluit op uw huisstijl.
Voor een impressie van het eind gebruiker gedeelte (gelijk aan hetgeen wat wij bij onze webhosting pakketten leveren) van Directadmin klikt u hier...

(Door ons meegeleverde plug-ins als Jetbackup en Installatron zijn voor u als reseller ook beschikbaar in het speciale reseller gedeelte. Hiermee kunt u de back-ups en applicaties van al uw accounts vanuit één plek inzien en beheren.)Chat met ons