Referenties

Klanten beoordelen ons met een 4,9 uit 5 op sites als Hostingvergelijker.nl. Onze klanten zijn ons visitekaartje en we gaan ver om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. We zijn niet voor niets dé service- en klantgerichte hostingprovider.

Wij combineren betrouwbare en betaalbare producten met de beste service. 100% klanttevredenheid is ons doel en we gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We worden oprecht blij als we een klant naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

We zijn continu bezig om onze diensten en dienstverlening verder te verbeteren zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De feedback welke wij ontvangen is hierbij essentieel en wordt zéér op prijs gesteld. Heeft u een op- of aanmerkingen dan horen we dat graag.

Op websites zoals Hostingvergelijker.nl en Webhosters.nl kunt u uw ervaring met ons delen. Een aantal van deze klantervaringen hebben we op deze pagina voor u op een rij gezet.

Hostingvergelijker.nl

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,9 uit 5

Bekijk alle klant ervaringen

ISPGids

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8

Bekijk alle klant ervaringen

Webhosters

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 3,4 uit 5

Bekijk alle klant ervaringen

Onze "visitekaartjes"

Duizenden klanten, van particuliere tot grote multinationals, van de zzp’er tot overheidsinstellingen vertrouwen dagelijks op ons voor hun hosting benodigdheden. We zijn pas tevreden als u dat bent en gaan ver om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Laat ons u overtuigen dat wij uw nieuwe hostingprovider moeten worden. Gebruik de knop rechts onderaan om vrijblijvend kennis te maken.

Wayne Parker Kent
Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Chickslovefood
XSENS
Uit Pauline's Keuken
HP/De Tijd
Pixion
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Echte ervaringen

We sluiten deze pagina af met enkele van de referenties welke klanten eerder over ons op één van de hierboven vermelde vergelijkingswebsites hebben achtergelaten. We laten de ervaringen van onze klanten voor zich spreken.

9"Klantgericht, met veel oog voor "kant-en-klare" oplossingen en geautomatiseerde installatie van applicaties. Alle vragen worden snel beantwoord en de ondersteuning vind ik optimaal!"

Cees van der Moolen

10"Er zijn alleen maar positieve punten over dit bedrijf! Ik maak mijn eigen website ook bij hun na aanleiding van de non-profit organisatie\'s die ik ook bij hun heb al bijna een jaar. Super klantenservice, duidelijk afhandelproces, mooie website en plesk, en erg goede mensen die alles goed kunnen adviseren en uitleggen. Echt, alleen aanraden!"

Ildiko, Delftmama

10"Snel, vreselijk behulpzaam, denkt heel goed mee naar oplossing, stopt niet tot het naar wens is."

Robert, Inprovo

10"In een woord top! Staat je bij met raad en daad, en zet altijd net dat extra stapje voor een top klantervaring"

Clever Consultants

10"Zeer heldere en goede communicatie waarbij klantgericht en pro-actief wordt gecommuniceerd. Dit geldt bij bijvoorbeeld storingen. Bij vragen is de ondersteuning snel, persoonlijk, professioneel, vriendelijk en goed. Zelfs als het gaat over een zeer klein product (bijvoorbeeld een domeinregistratie)."

Leerbeleving

10"Zeer snelle reactie bij vragen. Ook buiten kantoortijd is de chat beschikbaar en antwoordt men snel en kundig."

Peter

10"Voor onze garage zochten wij een nieuw onderkomen voor de website. We besparen echt heel op jaarbasis en hebben daarbij een geweldige klantenservice gekregen. Op alle vragen hebben we altijd netjes en duidelijk antwoord gehad en de hulp gekregen wanneer het ons echt niet lukte. Het reageren vanuit Xynta is ook zeer snel, zo snel dat we een paar keer binnen 5 minuten al antwoord hadden."

Garage Berkouwer

10"Komen afspraken na. Fouten worden snel opgelost. Reageren snel en vakkundig op vragen. Al jarenlang tevreden klant"

Hans

10"Goede ISP, zeker een aanrader. Kwalitatief goede producten en prima service. Altijd snel en kundig antwoord. Hebben geen problemen om je ergens mee te helpen. Al met al top."

Duo-Hosting

9"Altijd snel met reageren en behulpzaam, bedankt!"

Robert

10"Al jaren ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en service van Xynta. Daarnaast zijn ze altijd zeer proactief en meedenkend naar oplossingen voor de toekomst."

Martijn

9"Alles is er prima geregeld naar mijn menig en als er toch eens iets mis loopt dan wordt dat zeer snel weer hersteld."

Webdesign Vermaelen

10"Erg goed bedrijf, vriendelijk personeel wat altijd klaar staat om te helpen, zelfs al is het personeel "vrij". xYnta verstaat zijn vak en levert op tijd en levert dit met goede kwaliteit."

Rory Meijer

9"Persoonlijke behandeling, super vriendelijk en nemen de tijd voor je. De afgenomen diensten zijn stabiel en er wordt zowel proactief als reactief door de mannen geacteerd. Nog nooit grote problemen gehad en reeds enkele jaren zéér tevreden over de dienstverlening. Ga zo door!"

Mai-Web

8"Het werkt uitstekend. Vrijwel nooit outages, in ieder geval minder dan bij anders grote clubs waar ik host. Werkzaamheden worden ruim van tevoren aangekondigd. Vragen over infra van xYnta maar ook over die van mezelf worden goed beantwoord. Response op vragen is bijzonder snel en accuraat, ook des avonds en in de weekends. Datacenter is bijzonder professioneel. De portal website van xYnta is helder en werkt uitstekend. De prijskwaliteit verhouding is onovertroffen."

Harold

Chat met ons