Klanten beoordelen ons met een 9.6. 100% zal ons aanbevelen.

We beheren ruim 400 servers en hosten iets meer dan 15.000 websites. Daarbij verzorgen de registratie van ongeveer 35.000 domeinnamen.

xYnta is een Hostingprovider welke zich al meer dan 12 jaar bezighoudt met het aanbieden van het best mogelijke hostingproduct tegen een eerlijke prijs. We zijn erg Service- en Klantgericht, we gaan ver voor onze klanten en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. We zullen altijd proberen te helpen en zorgen ervoor dat u altijd snel een reactie van ons krijgt. Ons team van technischkundige “nerds” staat het hele jaar zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.


U kunt bij ons terecht voor elk soort hosting oplossing. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Gebruik dan de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website.

Ingang EvoSwitch in Haarlem
Container SmartDC in Rotterdam
Gasblusinstallatie NedZone in Steenbergen
Hekwerk NedZone in Steenbergen
Rackspace EvoSwitch in Haarlem
Cold corridor SmartDC in Rotterdam
Netwerk apparatuur
Direct Free Cooling (DFC) NedZone in Steenbergen

Ons USP is het aanbieden van betrouwbare & betaalbare producten met uitmuntende ondersteuning. De insteek is: “Als we kunnen helpen dan doen we dat, ook als het eigenlijk niet bij onze werkzaamheden hoort”. We bieden u de best mogelijke productervaring. Uw tevredenheid als klant staat bij ons altijd op #1.

1. Hou het makkelijk & simpel

We doen niet moeilijk en verschuilen ons niet achter kleine lettertjes. We doen altijd onze best u zo goed mogelijk te helpen.

2. We haten het om te wachten

Ons irritatie niveau groeit als we ruim een dag moeten wachten op reactie. Daarom reageren we altijd snel op uw berichten.

Als u ons dagelijks voor acht uur 's avonds een bericht heeft gestuurd dan krijgt u gegarandeerd dezelfde dag nog reactie.

3. Maak het niet onnodig ingewikkeld

De door ons aangeboden producten zijn simpel, duidelijk, transparant en eerlijk geprijsd. We dag en nacht voor u klaar.

Ons advies is altijd vrijblijvend, onafhankelijk en eerlijk. We vertellen het u bijvoorbeeld ook als u beter af zou zijn met een ander goedkoper product.

4. Dé is het streven

We zijn pas tevreden als u dat bent. We worden oprecht blij als we weten dat we een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

5. Doe waar je goed in bent

Als je het doet, doe het dan goed. Half, afgeraffeld werk en “consessies” doen is niets voor ons.

Alleen het allerbeste voor onze klanten.

6. Klantenfeedback is waardevol

Feedback is voor ons een waardevolle informatiebron. Vaak passen wij iets aan na een op- of aanmerking van een klant.

Volg ons op Google

INteracteer met ons