Over ons

In 2004 opgericht zijn wij vandaag de dag verantwoordelijk voor de hosting van tienduizenden websites en het beheer van honderden servers. We gebruiken onze kennis en ervaring om het onze klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

Klanten beoordelen ons op vergelijkingswebsite Hostingvergelijker.nl met een 4,9 uit 5. Daar zijn we ontzettend trots op.

Begonnen met een reseller pakket op een Amerika geplaatste server zijn we uitgegroeid tot een hostingprovider met honderden fysieke en virtuele servers, een geheel eigen netwerk infrastructuur en sterke aanwezigheid in meerdere datacenters in de Benelux.

Dagelijks ondersteunen we onze klanten zo snel en zo goed mogelijk. Achter de schermen werken we continu aan het verder verbeteren van onze producten en onze dienstverlening. We zijn continu bezig met het verder verbeteren van onze producten en dienstverlening.

Veel van de software, applicaties waarvan onze klanten gebruik maken is door ons zelf ontwikkeld en door veel aspecten van onze producten in house te houden kunnen we de feedback van onze klanten direct verwerken in onze producten en deze steeds verder perfectioneren.

We adviseren, informeren en denken proactief mee. Zo bieden we een hosting, platform of server product waarvan u op aan kunt en één welke naadloos aansluit op hetgeen wat u nodig heeft. Heeft u een vraag, bent u op zoek naar hulp of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Gebruik dan de blauwe knop rechts onderaan om direct contact met ons op te nemen.

Hou het simpel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. We houden het graag simpel, bij ons vindt u bijvoorbeeld geen kleine lettertjes, verborgen voorwaarden, onbegrijpelijke antwoorden of ingewikkelde en langdurige procedures.

Hou het simpel

Dé directe aanpak

Niemand houdt ervan om te wachten en daarom beantwoorden we al e-mails snel, duidelijk en doelgericht. Zo beantwoorden e-mails gemiddeld binnen half uur en tijdens kantoortijd zelfs in minder dan 10 minuten.

Dé directe aanpak

Open en eerlijk

We staan altijd voor u klaar, vertellen het u eerlijk als er bij ons wat fout gaat en adviseren u geheel vrijblijvend, onafhankelijk en volkomen eerlijk. Zo vertellen we het u als een goedkoper product voor u beter zou zijn.

Open en eerlijk

100% tevreden

Uw absolute tevredenheid is ons doel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ons team staat dag- en nacht voor u klaar om uw vragen snel en duidelijk te beantwoorden en u direct te helpen wanneer u dat nodig heeft.

100% tevreden

Doe waar je goed in bent

Als je het doet, doe het dan goed. Half, afgeraffeld werk en het maken van consessies zult u bij ons niet tegenkomen. We doen waar we goed in zijn en besteden uit waarvoor we zelf de know how niet in huis hebben.

Doe waar je goed in bent

Feedback is waardevol

We ontvangen regelmatig waardevolle op- en aanmerkingen van onze klanten. Veel van de feedback welke ons bereikt wordt uiteindelijk verwerkt in onze producten en diensten of opgenomen in onze dienstverlening.

Feedback is waardevol

Maak uw keuze

U kunt bij ons terecht voor elk soort hosting, server of platform gerelateerd product. Naast onze producten kunnen we ook geheel vrijblijvend een maatwerk oplossing voor u samenstellen.

We hebben een selectie voor u gemaakt zodat u kunt doorklikken naar het product waar uw interesse naar uit gaat. Advies nodig? Gebruik de knop rechts onderaan om contact op te nemen.

Stuur ons een bericht