Voor een stuiver op de eerste rang

Voor een stuiver op de eerste rang

Geplaatst opGeplaatst op 15-06-2017

Blog Voor een stuiver op de eerste rang

Nederland kent al jarenlang een wildgroei aan hostingproviders. Voor slechts enkele centen per maand heeft u tegenwoordig al een webhosting pakket voor uw website. Allemaal leuk en aardig maar hoe zit het met de kwaliteit van deze diensten en support wanneer u dit nodig heeft?

 

Tijdenlang hebben we ons zelf ook weggezet als budget hostingprovider. Onze prijzen zijn altijd scherp geweest en onze producten groot; dat was immers de trend. Hetgeen waar vaak niet over na wordt gedacht is groei. Ook wij moeten ons brood kunnen verdienen met hetgeen wat we aanbieden.

 

Iets wat wij door de jaren heen veel hebben gedaan is investeren in nieuwe techniek, het uitproberen van nieuwe mogelijkheden en het verlenen van uitstekende ondersteuning - waartoe de recensies op het internet getuigen. Om dit vol te houden is een goede prijs-kwaliteit balans noodzakelijk.

 

Nu de strategie van sommige providers steeds meer uitgaat van een lage prijs, overvolle servers en het leveren van zo min mogelijk support hebben wij specifiek gekozen voor een andere aanpak. Wij geloven in een eerlijke betaalbare prijs voor onze producten gebundeld met de beste support.

 

Wist u dat wij maandelijks honderden euro's uitgeven aan monitoring waarmee wij al onze diensten in de gaten houden? Wist u dat wij voor duizenden euro's aan back-up infrastructuur en servers hebben? Wist u dat wij voor tienduizenden euro’s aan netwerkapparatuur gebruiken?

 

Dit alles om u het best mogelijke product te leveren. Waar voor uw geld. Klanten vertellen ons vaak dat zij positief verbaasd zijn hoe snel en uitgebreid wij reageren op hun e-mails. Dat is wat wij willen doen, als klant moet u de aandacht krijgen welke u verdiend. Gebeurt dit niet, dan hebben wij gefaald.

 

Uw tevredenheid als klant is ons absolute doel en wij stellen dagelijks alles in het werk om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij staan zowel binnen- als buiten kantooruren voor u klaar en we zijn constant bezig met het verder verbeteren van onze producten en diensten.

 

We zijn niet de goedkoopste, niet de duurste. Wij zorgen voor een goede balans tussen kwaliteit en prijs en laten ons continu bijsturen door de op- en aanmerkingen van onze klanten. Bij ons is uw website, uw weblog, uw webshop, uw app, uw server en elke andere hostingdienst in goede handen.

 

Maar... een goed verhaal neerzetten kan iedereen. Wij nodigen u daarom vrijblijvend uit kennis met ons te maken. Bel ons op 085-4006666, klik op de ronde knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers helpen u graag met elke hosting gerelateerde vraag.