Onze prijzen in 2024

Onze prijzen in 2024

Geplaatst opGeplaatst op 02-01-2024

Blog Onze prijzen in 2024

Graaiflatie is uitgeroepen tot het Van Dale Woord van het Jaar 2023. Dit begrip betekent dat bedrijven hun prijzen extra verhogen om meer winst te maken. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, kondigen wij aan dat wij onze prijzen niet zullen indexeren en geen 'extra' verhogingen zullen doorvoeren. Hierdoor maken we geen extra winst op diensten die u vaak al jaren bij ons afneemt.

 

Bij xYnta zetten we ons in voor complete webhosting en serverdiensten tegen een eerlijke prijs. Dit houdt in dat wij onze prijzen alleen verhogen als dit absoluut noodzakelijk is. Indien een van onze leveranciers hun prijzen verhoogt, zullen wij onze prijzen slechts in dezelfde mate aanpassen.

 

U betaalt dus altijd een eerlijke prijs voor uw domeinnamen, webhosting en servers.

 

In sommige gevallen kiezen we ervoor om een prijsverhoging zelf te dragen. Een voorbeeld hiervan zijn de .nl domeinnamen. Hoewel de SIDN in de afgelopen jaren de prijzen voor .nl domeinnamen elk jaar heeft verhoogd, hebben wij de prijs die u betaalt voor een .nl domeinnaam bij ons slechts minimaal verhoogd. De prijsstijging ten opzichte van 2023 is 10%, waarbij wij de prijs die u betaalt met minder dan 10% hebben verhoogd.

 

Waar sommige van onze concurrenten kiezen voor prijsverhogingen van soms meer dan 100% (zie hier, hier en hier), beloven wij dat wij dit nooit zullen doen. Wij staan voor uitstekende, complete hosting- en serverdiensten, geleverd met de beste ondersteuning, altijd tegen een eerlijke prijs. Zoals Start24.nl onlangs in hun review van ons Standaard Webhosting Completer pakket aangaf, streven wij altijd naar een eerlijke prijsstelling.

 

Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor u klaar!

 

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen, dan horen wij dit graag van u.