Nieuw: Releem database-optimalisatie

Nieuw: Releem database-optimalisatie

Geplaatst opGeplaatst op 24-10-2023

Blog Nieuw: Releem database-optimalisatie

Database-optimalisatie is een vaak vergeten, maar essentieel onderdeel van serveroptimalisatie. Wanneer de databaseserver optimaal is afgesteld op het daadwerkelijke gebruik, blijven uw server, websites en applicaties optimaal presteren.

 

Daarom hebben we enkele maanden geleden deelgenomen aan een test van softwarebedrijf Releem, dat hun database-optimalisatiesoftware wilde verbeteren voor servers met diverse websites en applicaties.

 

Na deze testperiode waren we zo onder de indruk van de mogelijkheden van Releem dat we besloten hebben voortdurende database-optimalisatie permanent toe te voegen aan al onze webhostingservers. Vanaf vandaag bieden we dit ook aan als een betaalbare optie voor al onze Managed VPS-klanten in de vorm van een extensie.

 

Tot nu toe optimaliseerden we na enkele weken de Managed VPS-pakketten handmatig. Dit blijven we doen, maar met de databaseserver-optimalisatie van Releem gaan we een stap verder. Releem optimaliseert namelijk continu de configuratie van de databaseserver van uw Managed VPS-pakket, zodat altijd de meest optimale configuratie wordt gebruikt.

 

Een voorbeeld van de Releem scorekaart

– Een voorbeeld van de Releem scorekaart –

 

Dit leidt tot een aanzienlijke prestatieverbetering, minder serverbelasting en de mogelijkheid om meer uit uw bestaande server te halen. Voor een lage maandelijkse meerprijs krijgt u eersteklas optimalisatie, waarvan u, uw server en uw klanten dagelijks profiteren. Geïnteresseerd? Bekijk de pagina Uitbreidingen, software en tarieven, of chat met een van onze medewerkers voor meer informatie.