Blog

Webhosting nieuw: Uw eigen website verhuizen

WEBSITE VERHUIZENWEBSITEWEBHOSTING

Het verhuizen van een website of meerdere websites kan technisch ingewikkeld en arbeidsintensief zijn. Precies daarom hebben we een aantal hulpmiddelen voor u gebouwd waardoor het verhuizen van elk soort website eenvoudig wordt.

Er komt erg veel kijken bij het verhuizen van uw website. Uw bestanden moeten worden overgeplaatst, eventuele databases moeten geëxporteerd en vervolgens weer geïmporteerd worden en uw e-mail moet worden verplaatst. Vaak neemt dit alles veel tijd in beslag en kan het technisch ingewikkeld zijn om al deze verschillende handelingen uit te voeren.

Om het u makkelijker te maken bieden we twee hulpmiddelen aan voor het stapsgewijs en eenvoudig verhuizen van uw bestanden en e-mail.

Ga op www.controlepaneel.com in het linker menu naar de pagina ‘Webhosting nieuw’, klik op uw webhosting pakket en klik bovenaan op het tabblad ‘Hulpmiddelen’. In de rechterkolom op deze pagina vindt u de kopjes ‘Importeren > E-mail’ en ‘Importeren > Bestanden’. Beide hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om uw bestaande data in een handomdraai over te plaatsen naar uw nieuwe webhosting account.

Het enige wat u hoeft te doen is op de knop ‘Toevoegen’ te klikken, het formulier in te vullen en het proces te starten. U ontvangt een e-mail zodra alle data is overgeplaatst. Zodra u alles heeft overgeplaatst neemt u contact met ons op om uw domeinnaam te verhuizen.

Het is ook mogelijk om ons uw website en e-mail te laten verhuizen, voor meer informatie over onze ‘Verhuis service’ gaat u naar https://www.xynta.com/webhosting/verhuis-service/