Blog

Een nieuw likje verf

WEBSITEREBRANDINGWEBHOSTINGSOFTWARE

In de afgelopen paar maanden is erbij xYnta erg veel veranderd. Zo hebben we ons webhosting nieuw platform in gebruik genomen, hebben we een eigen back-up systeem ontwikkeld en is de focus steeds meer komen te liggen op het ontwikkelen van eigen software. We gaan hiermee door, daarom is het tijd voor een nieuwe website.

Om het best mogelijke hosting, server of platform product aan klanten aan te kunnen bieden is het belangrijk dat je hier veel invloed op uit kunt oefenen.

We ontwikkelen eigen software, een eigen platform welke geheel kan worden afgesteld op de wensen en eisen van onze klanten. Zo wordt onze software nu al gebruikt voor onze webhosting en Managed VPS (voor back-ups) pakketten. Binnen enkele maanden zullen meer van onze producten van eigen software en platformen gebruik gaan maken.

Omdat onze website en het klanten controlepaneel hierdoor in toenemende mate belangrijk wordt hebben we maanden geleden besloten deze van een nieuw likje verf te voorzien.

Om de trend van in house ontwikkeling voort te zetten hebben wij ervoor gekozen om elk aspect van deze “rebranding” zelf te doen. Van het websiteontwerp tot de gebruikte programmatuur. Het resultaat is een website welke uitstraalt waar wij voor staan, wat we doen en welke richting wij op willen. De indeling is verder onveranderd gebleven.

Nu we onze website na maanden van ontwikkeling aan u kunnen laten zien en webhosting nieuw voortaan dé standaard is gaan we verder. De komende maanden zullen diverse - product - aankondigingen en wijzigingen de revue passeren. We hebben grootse plannen en dit alles om u het beste product en de beste dienstverlening aan te kunnen bieden.

Heeft u een op- of aanmerking, feature request of andere feedback? Laat het ons weten.

Chat met ons