Verhuis service

Als u graag wilt overstappen maar er tegenop ziet om uw website te verhuizen dan kunt u gebruik maken van onze Verhuis Service. Voor € 60,- zorgen wij ervoor dat uw website zorgvuldig, snel en professioneel naar uw nieuwe Webhosting pakket verhuisd wordt. We geven u de garantie dat uw website na verhuizing blijft werken en dat uw website tijdens de verhuizing niet offline gaat. Als er na verhuizing toch problemen zijn dan lossen wij deze kosteloos en snel voor u op.


Heeft u vragen over onze Verhuis Service of wilt u advies? Gebruik dan de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik het aanvragen?

Kies en bestel eerst uw Webhosting pakket op onze website en vul bij de verhuiscode van uw domeinnaam een ‘1’ in. Nadat u heeft besteld en het pakket is geleverd opent u een nieuw ticket met daarin ondere andere de inloggegevens van de oude hostingomgeving, inloggegevens van het CMS en uw domeinnaam verhuiscode.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen we een inventarisatie maken van de gegevens op de oude hostingomgeving en u een plan van aanpak voorstellen. Bij het verhuizen van uw website gaan we uiterst zorgvuldig en professioneel te werken zodat uw website tijdens en na de verhuizing blijft werken.

Hoelang duurt het verhuizen?

Ons streven is om uw website binnen één werkdag te verhuizen. Als het langer gaat duren om uw website te verhuizen dan geven wij dit aan in ons plan van aanpak en leggen wij u uit waarom dit het geval is. Uw e-mail wordt niet verhuisd omdat dit vaak technisch niet mogelijk is. We leggen u uit hoe u uw e-mail kunt opslaan.

Websites

We kunnen de meeste websites probleemloos verhuizen

We kunnen de meeste websites waaronder WordPress, Joomla, Drupal en HTML websites voor u verhuizen. Als u een ander soort website heeft vertellen wij u na een inventarisatie (gratis) of het door ons verhuizen van uw website mogelijk is.

E-mails

We helpen u bij het overplaatsen van uw e-mail

Door de uiteenlopende hoeveelheid systemen welke er op de markt worden gebruikt is het vaak voor ons niet mogelijk uw e-mail te verhuizen. We helpen u wel bij het instellen van uw e-mail adressen en het overplaatsen van uw e-mail.

Grondig

We zorgen ervoor dat al uw data verplaatst wordt

We zorgen ervoor dat uw website één op één overgeplaatst wordt inclusief eventueel aanwezige databases. Op uw oude pakket ingestelde e-mail adressen maken we opnieuw voor u aan en wij sturen u de nieuw te gebruiken e-mail instellingen.

Garantie

We garanderen dat uw website blijft werken

Voordat wij uw Domeinnaam verhuizen controleren wij uitvoeren of uw website werkt. Mocht er nadat uw Domeinnaam verhuist is ondanks onze inspanningen en grondig aanpak toch een probleem zijn dan lossen wij deze gratis voor u op.

We bieden op dit moment 25% korting op de aanschaf van een webhosting pakket op ons 'Webhosting nieuw'-platform. Klik hier voor meer informatie

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons