Laat uw website professioneel verhuizen

Kijkt u op tegen de verhuizing van uw website? Voor een vast eenmalig bedrag verzorgen wij professioneel, zorgvuldig en snel de verhuizing van uw website naar één van onze webhosting pakketten. Hier leest u meer over onze verhuis service.

Hoe kan ik het aanvragen?

Kies en bestel eerst uw Webhosting pakket op onze website en vul bij de verhuiscode van uw domeinnaam een ‘1’ in. Nadat u heeft besteld en het pakket is geleverd opent u een nieuw ticket met daarin ondere andere de inloggegevens van de oude hostingomgeving, inloggegevens van het CMS en uw domeinnaam verhuiscode.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen we een inventarisatie maken van de gegevens op de oude hostingomgeving en u een plan van aanpak voorstellen. Bij het verhuizen van uw website gaan we uiterst zorgvuldig en professioneel te werken zodat uw website tijdens en na de verhuizing als vanouds blijft werken.

Hoelang duurt het verhuizen?

Ons streven is om uw website binnen één werkdag te verhuizen. Als het langer gaat duren om uw website te verhuizen dan geven wij dit aan in ons plan van aanpak en leggen wij u uit waarom dit het geval is. Uw e-mail wordt niet verhuisd omdat dit vaak technisch niet mogelijk is. We leggen u uit hoe u uw e-mail kunt opslaan.

Uw website verhuizen

We kunnen de meeste websites waaronder WordPress, Joomla, Drupal en HTML websites voor u verhuizen. Als u een ander soort website heeft vertellen wij u na een inventarisatie of wij uw website kunnen verhuizen.

Uw website verhuizen

Uw e-mail verhuizen

Door het groot aantal verschillende systemen welke er op de markt worden gebruikt is het vaak voor ons niet mogelijk uw e-mail te verhuizen. We helpen u wel bij het instellen en het overplaatsen van uw e-mail.

Uw e-mail verhuizen

We gaan grondig te werk

We zorgen ervoor dat uw website één op één overgeplaatst wordt inclusief aanwezige databases. Op uw oude pakket ingestelde e-mail adressen maken we voor u aan en wij sturen u de nieuw te gebruiken e-mail instellingen.

We gaan grondig te werk

Garantie dat het werkt

Voordat wij uw domeinnaam verhuizen controleren wij of uw website werkt. Mocht er nadat uw Domeinnaam verhuist is ondanks onze inspanningen en grondige aanpak een probleem zijn dan lossen wij deze gratis voor u op.

Garantie dat het werkt

Start met de verhuizing

Voordat wij uw website kunnen verhuizen moet u eerst een webhosting pakket bestellen. Nadat u heeft besteld kunt u bovenstaand stappenplan volgen om onze verhuis service te gebruiken.