Webhosting met Directadmin

Directadmin is één van de meest gebruikte en aangeboden Webhosting controlepanelen ter wereld. Directadmin bij Xynta is Nederlandstalig, overzichtelijk, uitgebreid, voorzien van enkele handige plug-ins en eenvoudig in gebruik.

Liever een Webhosting pakket met het Cpanel controlepaneel? Klik dan hier voor meer informatie

Zo ziet het eruit

Hieronder geven we u een korte impressie van hoe het Directadmin controlepaneel voor u als Webhosting klant eruit zal zien:
(Klik hier voor een impressie van het Reseller gedeelte van het Directadmin controlepaneel→)


Directadmin voorpagina

Directadmin DNS beheer

Directadmin SpamAssassin

Directadmin bestandsbeheer

Directadmin Resource Usage (Cloudlinux plug-in)

DirectAdmin Installatron plug-in

100% Nederlandstalig

Omdat veel klanten dat makkelijker vinden hebben we Directadmin vertaald in het Nederlands waardoor u het controlepaneel zowel Nederlands als Engelstalig kunt gebruiken. U kunt gemakkelijk tussen beide switchen.

100% Nederlandstalig

Widgets en aanpasbaar

De Directadmin beginpagina kan naar eigen wens worden aangepast door widgets toe te voegen, te verplaatsen en/of te verwijderen. Zo ziet u direct de, voor u, belangrijkste informatie over uw webhosting pakket.

Widgets en aanpasbaar

Snel doorzoekbaar

Het menu aan de linkerkant is direct doorzoekbaar doormiddel van het snel zoek veld. Ideaal om bijvoorbeeld uw workflow te optimaliseren en snel de pagina, de plug-in of het onderdeel te vinden waar u naar op zoek bent.

Snel doorzoekbaar

2FA en tweestaps authenticatie

Beveilig uw pakket met 2FA of tweestaps verificatie. Eenvoudig op te zetten, in te stellen en te gebruiken in combinatie met bijv. de Google Autheticator app. Zorg ervoor dat u uw emergency code veilig opslaat.

2FA en tweestaps authenticatie

Vele handige plug-ins

Via het kopje “Extra functies” heeft u toegang tot de verscheidende plug-ins welke we standaard meeleveren met uw Webhosting pakket, waaronder: Installatron, Jetbackup, Cloudlinux, Imunify360 en Roundcube.

Vele handige plug-ins

Automatische Dark Mode

Het Directadmin controlepaneel heeft een automatische Dark Mode welke s’avonds laat en s’nachts activeert waardoor het fijner wordt om in een donkere omgeving met het Directadmin controlepaneel te werken.

Automatische Dark Mode

Direct aan de slag

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u direct aan de slag met uw webhosting pakket? Gebruik dan de oranje knop om direct te bestellen. U kunt al binnen 15 minuten met uw pakket aan de slag!


Chat met ons