Professionele SpamExperts spamfilter

SpamExperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in uw inbox terecht komen. Door ook verstuurde e-mail te scannen voorkomen we blacklisting en zorgen we ervoor dat uw e-mail altijd op de plaats van bestemming aankomt.


Standaard inbegrepen bij elk van onze webhosting pakketten en als optie voor Managed VPS en colocatie klanten.

E-mail ontvangen

Om ervoor te zorgen dat schadelijke e-mail berichten in uw inbox niet bereiken, scannen wij al uw e-mail op SPAM, malware en phising berichten en filteren wij deze er voor u uit.

Via het SpamExperts controlepaneel - voor onze webhosting klanten te vinden in het webhosting controlepaneel - kunt u eerder door ons gefilterde berichten bekijken en uw instellingen aanpassen.

E-mail versturen

Door alle uitgaande e-mail te scannen op schadelijke berichten voorkomen wij dat onze servers en die van u op blacklists terecht komen waardoor verzonden e-mail niet meer aankomt.

We filteren dagelijks honderdduizenden door onze klanten verzonden e-mail berichten en voorkomen in 90% van de gevallen dat schadelijke berichten vanaf onze servers verzonden worden.

Combineren met

Onze webhosting pakketten worden geleverd met inkomende en uitgaande SpamExperts spamfilter. Hiermee wordt inkomend minimaal 95% van alle SPAM, malware en phising berichten gefilterd en uitgaand wordt 90% van schadelijke berichten tegengehouden.

In combinatie met
Per maand
gratis inbegrepen
vanaf € 2,50
Managed VPS - verzenden
vanaf € 14,95
vanaf € 2,50
Colocatie - verzenden
vanaf € 14,95

Spamvrije e-mail

De e-mail van uw domeinnaam door SpamExperts laten scannen is eenvoudig. Nadat u uw domeinnaam aan SpamExperts heeft toegevoegd wordt alle inkomende en uitgaande e-mail automatisch gecontroleerd.

Spamvrije e-mail

Voorkom problemen

Door ervoor te zorgen dat allle vanaf uw server verzonden e-mail automatisch gecontroleerd wordt voorkomen wij dat u geblacklist wordt en dat de e-mail van u en uw klanten niet meer wordt afgeleverd.

Voorkom problemen

Einde aan blacklisting

SpamExperts helpt server blacklisting te voorkomen. Spamfilters plaatsen uw domeinnaam op een blacklist nadat u SPAM of malware heeft verstuurd. Wij checken alle door u verzonden berichten en blokkeren de schadelijke.

Einde aan blacklisting

Server reputatie

Door al uw uitgaande e-mail eerst te controleren op SPAM, malware en virussen zorgen wij ervoor dat uw server reputatie goed blijft. Belangrijk voor de daadwerkelijk aflevering van de berichten welke u verstuurd.

Server reputatie

Gebruiksvriendelijk

Via het SpamExperts controlepaneel kunt u per domeinnaam logbestanden inzien, geblokkeerde e-mails alsnog laten bezorgen en bepaalde e-mail adressen aan de white- of blacklist van een domeinnaam toevoegen.

Gebruiksvriendelijk

Bescherm uw klanten

Optimaliseer dé gebruikerservaring door uw klanten op een professionele manier te beschermen tegen SPAM, malware en phising berichten en door de aflevering van verzonden e-mail door uw klanten te kunnen garanderen.

Bescherm uw klanten