Managed VPS

Managed VPS opties

Het is mogelijk om uw Managed VPS pakket uit te breiden met bijvoorbeeld meer rekenkracht of een bepaalde softwarepakket. Wij hebben hier een aantal van deze uitbreidingen voor u op een rij gezet.

← Managed VPS pakketten

Uw eigen op maat samengestelde server

Uw eigen op maat samengestelde server

Onze Managed VPS pakketten zijn maatwerk. Elke door ons geleverde server wordt speciaal voor u als klant geïnstalleerd, geconfigureerd en geoptimaliseerd. Om ervoor te zorgen dat de server naadloos aansluit op uw wensen en eisen bieden we een aantal uitbreidingen aan.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de rekenkracht van uw server op te waarderen en extra software door ons te laten installeren. Hierdoor kan de slagkracht en kunnen de mogelijkheden van uw server uitgebreid worden.

Voor elk vraagstuk een hosting oplossing

Dankzij onze méér dan 18 jaar ervaring is het voor ons mogelijk om vrijwel elk soort hosting oplossing voor u samen te stellen. We beschikken o.a. over eigen hardware, eigen rackspace in meerdere Nederlandse datacentrums, eigen IP-adressen en een eigen netwerk infrastructuur.

Als onze vooraf samengestelde en online te bestellen Managed VPS pakketten niet voldoen aan hetgeen wat u zoekt neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we rustig en uitgebreid de mogelijkheden en zoeken we de hosting oplossing welke het beste aansluit op hetgeen wat u zoekt.

Opties & Meerprijzen


+ 1 CPU core + 1 CPU core € 10,00 /maand
+ 1 GB geheugen + 1 GB geheugen € 12,50 /maand
+ 100 GB SSD opslag * + 100 GB SSD opslag * € 13,50 /maand
+ 1 IPv4 adres + 1 IPv4 adres € 5,00 /maand

DirectAdmin DirectAdmin € 9,95 /maand
cPanel/WHM cPanel/WHM v.a. € 31,19 /maand
Plesk Plesk v.a. € 11,88 /maand

LiteSpeed Web Server LiteSpeed Web Server v.a. € 15,00 /maand
Installatron Installatron € 10,00 /maand
CloudLinux CloudLinux € 25,00 /maand
Imunify360 Imunify360 € 40,00 /maand
Imunify360 cPGuard € 20,00 /maand
JetBackup JetBackup € 12,00 /maand
DirectAdmin Pro Pack DirectAdmin Pro Pack € 25,00 /maand
Spamfilter (uitgaand) ConfigServer MSFE € 12,50 /maand
Spamfilter (uitgaand) Spamfilter (uitgaand) € 19,95 /maand
*De daadwerkelijke kosten voor het uitbreiden van uw opslagruimte is afhankelijk van het aantal dagen dat wij back-ups voor u opslaan, klik op de link voor meer informatie.Stuur ons een bericht