Domeinnaam

Domeinnaam verhuizen

Heeft u al een domeinnaam en wilt u deze verhuizen? Hier vertellen wij u over; hoe u de verhuizing van uw domeinnaam in gang kunt zetten en wat u daar precies voor nodig heeft (zoals uw domein verhuiscode).

← Domeinnaam


Uw domeinnaam verhuizen

Uw domeinnaam verhuizen Als u al een domeinnaam hebt en deze naar ons toe wilt verhuizen dan moet u allereerst voor de meest extensies (waaronder .nl, .be, .eu, .com, .net) in het bezit zijn van een geldige verhuiscode.

Deze kunt u in de meeste gevallen opvragen bij uw huidige provider.

De benodigdheden voor het verhuizen van een domeinnaam hebben we op onze supportpagina’s per domeinnaam extensie voor u op een rij gezet.

De hoeveelheid werk welke het kost om uw domeinnaam te verhuizen is sterk afhankelijk van of er al een website op de domeinnaam staat en/of de domeinnaam al gebruikt wordt om e-mail te versturen en te ontvangen.

Als één of beide punten voor u van toepassing is dan zult u eerst uw data moeten verhuizen voordat de domeinnaam verhuisd kan worden. Zo voorkomt u problemen, zoals het niet langer werken van uw e-mail, zodra de domeinnaam verhuisd is.

Heeft u hulp of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Website en e-mail verhuizen

Website en e-mail verhuizen Als u de te verhuizen domeinnaam al gebruikt voor een website of het versturen en ontvangen van e-mail dan zult u uw data eerst moeten verhuizen voordat de domeinnaam kan worden verhuisd.

U kunt ervoor kiezen om dit zelf te verhuizen naar bijvoorbeeld één van onze webhosting pakketten of een eigen server.

Als u ertegen opziet om zelf te verhuizen dan kunnen onze premium diensten uitkomst bieden. Tegen een vast tarief kunnen wij uw website en/of e-mailadressen op een professionele, zorgvuldige en snelle manier voor u verhuizen.

Stuur ons een bericht