Over ons

Referenties

Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat wij dé hostingprovider voor u zijn maar wij laten dit liever aan onze klanten over. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en wij gaan ver om het u naar uw zin te maken.Uw tevredenheid is ons doel

Uw tevredenheid is ons doel

Het brengt een glimlach op ons gezicht als wij een klant naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Niet alleen tijdens maar ook buiten kantooruren antwoorden wij zo snel mogelijk op uw bericht en proberen wij u altijd zo goed mogelijk te helpen.

Wij luisteren goed naar de feedback van onze klanten en zijn constant bezig met het verder verbeteren van onze diensten en dienstverlening. Niet voor niets worden we op websites als Trustpilot Bezoeken, Hostingvergelijker.nl Bezoeken en Webhosters.nl Bezoeken hoog beoordeeld; iets waar wij natuurlijk (erg) trots op zijn.

Hieronder hebben wij de ervaringen van een aantal klanten uitgelicht. Natuurlijk kunt u ook zelf hier én hier uw ervaring met ons achterlaten. Zelf vanaf de eerste rang zien of wij bovenstaand waarmaken? Gebruik dan de knop rechts onderaan deze pagina om direct contact op te nemen.


Wij verzorgen onder andere met trots de hosting voor:


Xynta is altijd heel snel in het beantwoorden van mijn vragen en erg behulpzaam en vriendelijk.
MB Bekijken
Inmiddels al ruim twee jaar klant met in totaal 3 servers, erg tevreden! Bijzonder snelle reacties, waarbij ze ook meedenken en helpen! Ben je op zoek naar een goede, managed host dan kan ik Xynta van harte aanraden!
Ruud Bekijken
Mijn websites draaien altijd enorm snel. Daarnaast is de support van Xynta ongelofelijk goed en reageren ze vaak binnen enkele minuten. Top gewoon!
Stijn Bekijken
Ik ben overgestapt naar Xynta in januari 2020. De snelheid is super. Bij vragen altijd snel en goed geholpen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar snelle hosting.
Tim Bekijken
We zijn recent overgestapt met een server naar Xynta. We zijn zeker te spreken over de support en het reseller pakket dat we hebben afgenomen. Super fijn!
Dennis Bekijken
Al jaren lang zijn wij tevreden klant. Xynta staat altijd voor je klaar en informeren ook regelmatig bij je of alles naar wens is! Onlangs nieuwe server bij ze aangeschaft en in de avonduren en nacht hebben ze netjes alles overgezet van de oude server!
Hoeksche Media Bekijken
Ik ben overgestapt naar Xynta en ga niet meer weg. Klantenservice is altijd vriendelijk en je wordt binnen 15 minuten geholpen met je probleem. Er wordt met je meegedacht over betere oplossingen/verbeteringen.
Wouter Kloos Bekijken
Al jaren klant. Net alles verhuisd naar een nieuwe server en ging top. Luisteren goed naar je en lossen meteen alles op. Al met al zijn alle sites succesvol verhuisd en was de service uit een boekje.
Michael Kenis BekijkenStuur ons een bericht