Overige diensten

Premium diensten: Ondersteuning bij hosting, domeinnamen en sites

ReviewReviewReviewReviewReview Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,9 uit 5 op Hostingvergelijker.nl


Wat zijn premium diensten?

Wat zijn premium diensten?

Als hostingprovider zorgen wij ervoor dat de hosting dienst waarop uw website is ondergebracht altijd werkt en dat u geholpen wordt bij vragen over het gebruik van deze dienst. Problemen met uw website vallen normaal gesproken niet onder de support welke wij u als klant aanbieden.

Toch hebben wij gemerkt dat deze behoefte er af-en-toe wel is. Er wordt een website gebouwd, er ontstaat een probleem en de technische knowhow ontbreekt om het probleem op te kunnen lossen. Ook in zulke situaties willen wij u graag helpen en daarom hebben wij onze premium diensten in het leven geroepen.

Dankzij onze meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij u in veel verschillende situaties en bij veel verschillende prolemen helpen. Of het nu gaat om het verhuizen van uw website, het oplossen van een website probleem of het wijzigen van uw websiteadres. Ons team van technisch gedreven alleskunners staat altijd voor u klaar.

Wilt u gebruik maken van onze premium diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op →

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting

In aanvulling op onze premium diensten worden onze WordPress hosting pakketten geleverd met “extra WordPress support”.

Dit betekent dat wij u ook bij websiteproblemen gratis en zo snel mogelijk zullen proberen te helpen het probleem op te lossen en dat wij (eenmalig) zullen assisteren bij het optimaliseren van uw website zodat u de hoogst mogelijke performance uit uw WordPress hosting pakket kunt halen.

Eigenlijk kunt u deze hosting pakketten (naast dat deze geoptimaliseerd zijn voor WordPress) zien als een fusie tussen onze normale webhosting pakketten en de op deze pagina uitgebreid toegelichte premium diensten.

Onze premium diensten


Website verhuizen Website verhuizen * € 45,00 /website
E-mail verhuizen E-mail verhuizen * € 15,00 /e-mail
Hulp op afstand Hulp op afstand € 15,00 /kwartier
Website dokter Website dokter € 150,00 /incident
Website adres wijzigen Website adres wijzigen € 15,00 /website
Website verplaatsen Website verplaatsen € 30,00 /website

* Als u één van onze webhosting of WordPress hosting pakketten besteld zullen wij in de meeste gevallen uw website en e-mail gratis verhuizen.Stuur ons een bericht