Nieuwe website: Een maand later

Precies een maand geleden hebben we met trots onze nieuwe website en ons nieuwe controlepaneel gelanceerd, wat volgde was een stormvloed aan reacties van klanten. Veelal positief en soms voorzien van de nodige suggesties en opmerkingen. Alle door ons ontvangen feedback hebben we samengevoegd tot een wishlist.

De komende paar maanden zullen we ons gaan richten op het behandelen van deze wishlist, zo zal er op regelmatige basis achter de schermen aan onze website en het controlepaneel gewerkt worden. We zullen veel van de door ons ontvangen suggesties en opmerkingen gebruiken om zowel onze website als het controlepaneel verder te verbeteren. Als u feedback voor ons heeft, dan ontvangen we dit graag.

We zullen continu bezig blijven met het verfijnen, uitbreiden en verbeteren zodat onze website en het controlepaneel steeds beter worden. We geloven in het nauw samenwerken met onze klanten, zij zijn immers degene welke onze diensten en het controlepaneel dagelijks gebruiken. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruiken om onze klanten te bedanken voor alle feedback welke we tot nu toe hebben ontvangen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons