Samen gaan we stapelen

Onze webhosting pakketten bevatten een grote hoeveelheid schrijfruimte en dataverkeer, desondanks komt het wel eens voor dat een klant zoveel schijfruimte of dataverkeer verbruikt dat een upgrade noodzakelijk is om door te kunnen gaan.

We sturen een e-mail zodra 75, 85 en 95% van de inbegrepen specs bereikt worden, zo is er meer dan voldoende tijd om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden. Heeft u simpelweg meer ruimte nodig, dan kunt u uw pakket stapelen. Dit betekend dat u een tweede pakket bij ons aanschaf en wij deze ‘stapelen’ bovenop uw bestaande pakket.

Dit kan in feite onbeperkt, bijvoorbeeld: U heeft een ‘Webhosting’-pakket met 10GB schijfruimte en 100GB dataverkeer voor €30,- per jaar, door een tweede ‘Webhosting’-pakket aan te schaffen en deze te stapelen bovenop uw bestaande ‘Webhosting’-pakket gaat u €60,- per jaar betalen en wordt uw pakket uitgebreid naar 20GB schijfruimte en 200GB dataverkeer.

Stapelen is een eenvoudige, snelle en betaalbare optie om uw pakket een upgrade te geven. Wilt u uw pakket ‘stapelen’? Neem dan contact met ons op, deze optie is mogelijk voor nieuwe- maar ook bestaande pakketten.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons