Onze servers gaan verhuizen

In het nieuwe jaar zal al onze apparatuur in Steenbergen van datavloer 1 naar datavloer 2-1 worden verhuisd. Dit is een gigantische operatie en daarom vinden we het belangrijk u ruim van tevoren hier meer over te vertellen.

Op dit moment is onze apparatuur in NedZone (Steenbergen) ondergebracht op datavloer 1. Deze datavloer is ondertussen gedateerd en in samenspraak met onze leverancier is besloten deze apparatuur naar hun nieuwe datavloer toe te verhuizen.


Om deze gigantische operatie in detail toe te lichten hebben wij een speciale pagina samengesteld waarop we u meer vertellen over de vele voordelen van de verhuizing, onze planning en de impact voor de producten en diensten welke u bij ons afneemt.


Klik hier om onze speciale verhuizing pagina te bezoeken


Deze verhuizing betreft enkel apparatuur ondergebracht in datacenter NedZone (Steenbergen) en heeft verder geen invloed op apparatuur welke door ons is ondergebracht in SmartDC (Rotterdam), EvoSwitch (Haarlem) en DCG (Amsterdam).

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons