Gratis verhuizen tijdens Movember

Net als vorig jaar is het deze maand weer Movember. De hele maand November helpen wij u gratis uw website naar ons toe te verhuizen bij de aanschaf van een Webhosting, Reseller Webhosting of Managed VPS pakket.

Het enige wat u hierover hoeft te doen is tussen 1 november en 30 november 2016 een Webhosting, Reseller Webhosting of Managed VPS pakket te bestellen. Na betaling nemen we contact met u op om de verhuizing van uw website of websites in gang te zetten.


Belangrijk hierbij is dat u tijdens het plaatsen van de bestelling in plaats van de werkelijke verhuiscode van uw website een 1 invult. Zo wordt uw domeinnaam niet direct verhuisd en kunnen wij ervoor zorgen dat uw website het gewoon blijft doen tijdens de verhuizing.


Het invullen van een 1 geeft ook aan dat u gebruik wilt maken van onze Verhuis Service.


Bent u van plan een Reseller Webhosting of Managed VPS pakket aan te schaffen dan heeft u hoogstwaarschijnlijk meerdere websites, neem hierover vooraf contact met ons op. Samen met u zullen we dan beoordelen of het haalbaar is dat wij deze sites voor u verhuizen.


Als u vragen heeft, hulp zoekt of als we u meer informatie wilt dan kunt u de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website gebruiken om direct contact met ons op te nemen.


Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons