Git versiebeheer nu op Webhosting

Vanaf nu wordt Git versiebeheer ondersteund op al onze Webhosting pakketten (Compleet, Completer en Compleetst). Zo kunt u eenvoudig in een team aan uw website werken en wijzigen direct naar uw Webhosting pakket ‘deployen’.

Als u inlogt op het door ons bijgeleverde Webhosting controlepaneel (Plesk) vindt u rechts onderin een nieuw rood icoontje ‘Git’. Klik op de knop ‘Initialize’ om Git voor uw website of websites in te schakelen. Auto deploy is nu ingeschakeld en u krijgt uw repository url en deploy path te zien. Met de knop ‘Settings’ kunt u het deploy path zelf aanpassen.


Door gebruik te maken van uw SSH toegang kunt u Git ook via de command line op uw Webhosting pakket gebruiken. Git functionaliteit is beschikbaar voor bestaande- en nieuwe klanten, de enige voorwaarde is dat u over een Webhosting Compleet, Completer of Compleetst pakket op één van onze Plesk servers beschikt.


In het geval van vragen of als wij u ergens bij kunnen helpen kunt u de ronde blauwe knop rechts onderaan onze website gebruiken om direct contact met ons op te nemen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons