Server beheer voor iedereen

Met het schrappen van onze unmanaged VPS pakketten breiden we onze Server Beheer pakketten juist uit. Heeft u een unmanaged server bij een andere provider en wilt u deze graag professioneel laten onderhouden en beheren? Dan zijn onze nieuwe Server Beheer pakketten precies wat u zoekt.

Door de aanschaf van een Server Beheer pakket besteed u het onderhoud, de beveiliging, de optimalisatie en het maken van back-ups aan ons uit. Wij zorgen ervoor dat uw server goed onderhouden wordt, dat de beveiliging op orde is, dat u het meeste uit uw server haalt en dat uw data dagelijks wordt back-upt.


We bieden 3 pakketten aan, geschikt voor vrijwel elk soort klant. Als u een Server Beheer pakket direct voor 2 of 3 jaar betaald dan krijgt u standaard tientallen euro’s korting, klik hier voor een overzicht van onze pakketten en de bijbehorende mogelijkheden. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons