Supersnelle SSD Webhosting

Al onze Webhosting producten worden vanaf nu standaard op SSD geleverd. Dit zorgt voor aanzienlijk sneller ladende websites, voor een drukbezochte website of grote webwinkel kan dit tot wel 100% schelen. Bestaande klanten zijn in de afgelopen paar weken door ons overgeplaatst naar dit nieuwe opslagmedium.

Het is voor ons erg belangrijk om een zo allesomvattend, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product aan onze klanten te leveren. Vandaar dat we continu bezig zijn met het verder verbeteren, verfijnen en uitbreiden van onze producten om tot een zo goed mogelijk en aantrekkelijk eindproduct te komen.


Zelf de snelheid van onze Webhosting pakketten uitproberen? Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, vandaar dat al onze pakketten geleverd worden met een 30 dagen niet goed, geld terug-garantie. Bent u na deze 30 dagen niet tevreden met het pakket of de service dan krijgt u uw geld terug.


Meer weten, advies of hulp nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons