Nieuw: Sketch-to-website service

Met trots presenteren we vandaag de sketch-to-site service. Kom op afspraak langs in het datacenter en wij zetten uw schets om in een website.

Hoe werkt het? Eigenlijk vrij simpel, het enige wat u hoeft te doen is een grove schets te maken van uw website. Het blaadje waarop u de schets heeft gemaakt neemt u mee naar het datacenter. Tijdens uw bezoek vouwt een daarvoor gecertificeerde medewerker uw schets zo klein mogelijk en duwt deze vervolgens de server binnen via het speciale daarvoor bedoelde sketch input hole. Uw geschetste website wordt nu direct omgezet in een volledig werkende website, vervolgens gaat onze AI aan de slag met het “verzinnen” van passende tekst bij uw website en voor u het weet bent u online.


Het maken van een website was nog nooit zo eenvoudig! Als u gebruik wenst te maken van deze nieuwe revolutionaire dienst dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.


Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons