DirectAdmin Webhosting is terug!

Maanden terug hebben we onze nieuwe Webhosting Compleet, Completer en Compleetst-pakketten geintroduceerd, tezamen met het Plesk controlepaneel. Hoewel ondertussen honderden klanten naar grote tevredenheid gebruik maken van deze pakketten bleef er bij klanten toch nog vraag om dezelfde pakketten alleen dan met DirectAdmin controlepaneel.

Ons webhosting platform bestond vorig jaar al ruim 8 jaar en sommige servers waren ondertussen enigszins verouderd. Achter de schermen is toen een plan opgesteld om het platform een massale “overhaul” te geven en niet alleen alle hardware maar ook de gebruikte software onder de loep te nemen.


Op het moment zijn we druk bezig bestaande DirectAdmin Webhosting klanten naar nieuwe Webhosting servers te verhuizen, we zijn ongeveer op de helft. Nu het nieuwe Webhosting platform live is, is het voor ons ook weer mogelijk om nieuwe DirectAdmin Webhosting pakketten te leveren.


Vandaar dat het vanaf vandaag mogelijk is om bij het bestellen van een Webhosting pakket te kiezen voor Plesk of DirectAdmin. Standaard wordt er nog steeds met Plesk geleverd, gaat uw voorkeur echter uit naar DirectAdmin dan is dit ook mogelijk. We plaatsen u dan op ons hypermoderne Webhosting platform.


We hopen hiermee nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten, bij vragen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons