WHMCS plug-in nu beschikbaar

We hebben het geluk veel resellers van domeinnamen te mogen voorzien. Ondertussen beheren wij tienduizenden domeinnamen en wekelijks komen er tientallen bij. Met de komst van onze API konden resellers dit proces automatiseren en vandaag gaan we nog een stap verder.

Veel resellers maken gebruik van WHMCS als basis voor hun controlepaneel. Daarom hebben wij een eenvoudig te gebruiken en te installeren WHMCS plug-in ontwikkeld welke het voor onze klanten mogelijk maakt om domeinnaam- registratie, verhuizing en beheer eenvoudig te integreren met WHMCS.


De plug-in is uitgebreid getest tijdens een gesloten beta periode en vanaf nu gratis te downloaden. In het zip bestand vindt u uitgebreide uitleg over het installeren van de plug-in en uiteraard de plug-in zelf. De plug-in zal de komende paar maanden verder worden uitgebreid met o.a. server en colocatie calls.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons