Meer power voor uw website

Vandaag introduceren we met trots onze eigen Content Delivery Network (CDN). Ontstaan uit de wensen van meerdere van onze klanten hebben wij in het afgelopen jaar een eigen CDN opgetuigd welke niet alleen content serveert aan bezoekers maar ook meerdere vormen van caching toepast.

Een Content Delivery Network is primair bedoeld om afbeeldingen, CSS, JavaScript en andere statische bestanden aan bezoekers van een website te serveren. Zo wordt de website sneller en de server ontzien waardoor deze veel meer bezoekers kan verwerken dan zonder het gebruik van een CDN het geval is.


Bij het optuigen van ons nieuwe platform zijn we nog een stap verder gegaan. Zo serveren wij niet alleen snel vanaf 10 verschillende locatie al uw statische content, ook leveren we diverse caching opties zoals Varnish, Memcached, Opcache en serveren wij content met Nginx. Zo kunt u uw server verder ontzien.


Om u meer over onze xCloud (CDN)-pakketten te vertellen hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd waarop we uitgebreid elk onderdeel van onze nieuwe dienst aan u toelichten, ook vindt u op dezelfde pagina een overzicht van de xCloud (CDN)-pakketten welke u direct kunt bestellen.


Mocht u opzoek zijn naar maatwerk dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor, op werkdagen, telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij denken graag met u mee en bieden u vrijblijvend een passende oplossing aan. Onze nieuwe dienst is vooralsnog alleen voor bestaande klanten beschikbaar.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons