Gelukkig Nieuwjaar

Het nieuwe jaar is aangebroken, tijd voor ons om de balans van het afgelopen jaar op te maken. 2015 was voor ons een geweldig jaar waarin we niet alleen zijn gegroeid maar ook de tevredenheid van onze klanten, onze dienstverlening en onze producten verder hebben verbeterd.

Er is in 2015 erg veel gebeurd. Niet alleen hebben we onze nieuwe website gelanceerd en nieuwe verbeterde producten geïntroduceerd; zoals onze Webhosting pakketten nieuwe stijl en de Colocatie- en Managed VPS configurators, ook hebben we voor het eerst een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.


We willen U als klant ontzettend bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek. Met een deelname van ruim 20% en een gemiddeld rapportcijfer van 8,5 is ons eerste onderzoek een succes. Daar zijn wij ontzettend trots op, maar dit betekend ook dat er voor ons nog meer werk aan de winkel is.


Nu het onderzoek ten einde is zullen we de komende paar weken gebruiken om elke klant persoonlijk te benaderen en te vertellen wat wij met de ontvangen feedback zullen gaan doen. Als u heeft deelgenomen aan ons onderzoek krijgt u binnenkort een kleinigheidje als teken van onze dank.


Het nieuwe jaar zal net zoals 2015 en voorgaande jaren voor ons in het teken staan van vooruitgang. We geloven niet dat ons doel om het best mogelijke product met de best mogelijke dienstverlening aan te bieden ooit bereikt zal worden. Het kan altijd beter, daar zetten we ons dan ook dagelijks voor in.


We zullen het jaar beginnen met de introductie van een geheel door ons zelf in house ontwikkelde dienst waarover wij u binnenkort meer zullen vertellen. Wij staan ook in het nieuwe jaar altijd voor u klaar, voor al uw vragen, voor als u advies nodig heeft of voor als u een probleem heeft.


Tot slot wensen wij U graag een gelukkig, gezond, voorspoedig en succesvol nieuwjaar. Wij hopen u ook in nieuwe jaar van dienst te mogen zijn.


Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons