Movember: Wij verhuizen gratis uw website

Elke maand helpen we veel klanten met het verhuizen van hun website of websites. Dit doormiddel van onze zeer populaire Verhuis Service. Om nog meer klanten de mogelijkheid te bieden hun website naar ons toe te verhuizen bieden we de Verhuis Service de hele maand November gratis aan.

Het enige wat u hoeft te doen om gebruik te maken van onze Verhuis Service is een Webhosting of Reseller Webhosting pakket te bestellen, vul bij het plaatsen van uw bestelling geen verhuiscode in voor uw domeinnaam om te voorkomen dat deze vroegtijdig automatisch verhuisd wordt.


Nadat u uw Webhosting pakket heeft besteld stuurt u ons de verhuiscode van uw domeinnaam en de gegevens van uw huidige hostingprovider. We gaan direct aan de slag om ervoor te zorgen dat uw website professioneel verhuisd wordt. Zodra we klaar zijn verhuizen wij uw domeinnaam.


Klik hier voor meer informatie over onze Verhuis Service


*) Deze actie is geldig van 1 tot en met 30 november 2015


Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons