Ons nieuwe controlepaneel

We zijn er bijna een jaar mee bezig geweest, maar vanaf nu hebben al onze klanten toegang tot de nieuwe versie van ons controlepaneel.


Het nieuwe controlepaneel is op een groot aantal vlakken aanzienlijk verbeterd. Zo hebben we een aantal niet of nauwelijks gebruikte functies geschrapt, nieuwe en verbeterde functies toegevoegd, veel van de door ons ontvangen feedback in het controlepaneel verwerkt, veel gebruikte handelingen simpeler en sneller gemaakt en het controlepaneel voorzien van een responsive design. Tot slot heeft het controlepaneel een eigen domeinnaam gekregen en worden uw gegevens vanaf nu versleuteld verzonden met behulp van een EV SSL certificaat: https://www.controlepaneel.com/

Onze statuspagina, mailing list en kennisbank zijn ingebouwd in het controlepaneel. De nieuwe statuspagina is bereikbaar op http://www.statuspagina.net/. Let op: Omdat de codering van wachtwoorden en de beveiliging van het controlepaneel ook aanzienlijk is verbeterd hebben klanten een e-mail ontvangen met daarin nieuwe inloggegevens, als u deze gegevens niet ontvangen heeft dan kunt u uw wachtwoord via het controlepaneel opvragen.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons