Met trots presenteren wij onze nieuwe website

Hostingproviders zat in Nederland, groot en klein, goedkoop of duur. Aan service ontbreekt het echter vaak, daarom hebben wij er begin dit jaar voor gekozen om ons als servicegerichte hostingprovider te onderscheiden van de rest. Vandaag zetten we deze lijn verder door, door de lancering van onze nieuwe website.

Hier blijft het niet bij. We hebben de afgelopen paar maanden onder onze klanten meerdere enquêtes gehouden om een goed beeld te krijgen van de wensen en eisen welke zij stellen aan een hostingproduct. Een geheel nieuw hostingplatform, een schitterend totaalproduct en pakketten welke zijn afgesteld op de wensen en eisen van onze klanten zijn het resultaat.

Ook hebben wij onze dienstverlening en proactieve support verder verbeterd. Hiervan zult u vanaf vandaag het nodige merken als u contact met ons opneemt. Dit alles betekend echter niet dat wij stoppen, uit de enquêtes onder onze klanten hebben we nog veel meer nieuwe ideeën opgedaan welke wij de komende weken, maanden stapsgewijs aan U zullen introduceren.

Als bedrijf moet je je blijven ontwikkelen, de wens van de klant centraal stellen en producten en dienstverlening van hoge kwaliteit aanbieden. Wij verkopen geen “Nee” en zullen altijd onze stinkende best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Profiteer van onze jaren ervaring en maak kennis met de manier waarop wij hosting- en server producten aan U aanbieden.

Kortom; Een nieuw begin, een frisse insteek en een vernieuwend productenaanbod waar zowel bestaande- als nieuwe klanten optimaal van zullen profiteren. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor U in petto hebben? Check dan regelmatig onze website en volg ons op social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIN; Zo bent u altijd op de hoogte.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons