Landrush .Amsterdam begonnen

Gisteren is de introductie periode van de nieuwe domeinnaam extensie .Amsterdam van start gegaan. Deze periode wordt ook wel de landrush genoemd, tijdens deze periode is het voor iedereen mogelijk om een .Amsterdam domeinnaam te registreren.

Als u een of meerdere .Amsterdam domeinnamen wilt vastleggen dan kunt u ons een ticket sturen met daarin de domeinnamen welke u wenst aan te vragen. Tijdens de landrush periode kost een .Amsterdam domeinnaam € 35,- (jaarlijks) en betaald u eenmalig € 30,-. Tijdens de introductie/landrush fase tot en met 14 augustus zullen de volgende mensen voorrang krijgen bij het aanvragen van een .Amsterdam domeinnaam:

- Merkhouders
- Amsterdamse bedrijven
- Amsterdamse particulieren met een Amsterdams adres

Op 14 augustus zal de introductie/landrush fase worden beeindigd. Op deze datum zal ook bekend worden wie welke domeinnaam toegewezen krijgt. Als een domeinnaam dubbel is aangevraagd, dan zal de .Amsterdam registry contact opnemen met de domeinnaam houder. Er zal dan worden gekeken wie er op dat moment het meeste beland heeft bij de desbetreffende .Amsterdam domeinnaam. Mochten de beide houders dezelfde belangen hebben dan zal de domeinnaam geveild worden.

De introductie/landrush kosten van €30,- zullen per 1 september komen te vervallen. Vanaf dat moment kunt u een .Amsterdam domeinnaam vrij bestellen (voor €35,- per jaar) op onze website via ons controlepaneel. Mocht u vragen hebben over deze nieuwe domeinnaam extensie dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Bel ons op werkdagen van 9 tot 5 op 085-4006666, stuur ons een e-mail, open een ticket in het klanten controlepaneel of chat met een medewerker via onze website.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons