Mei Management Maand

De vijfde maand (Mei) van het jaar is ondertussen aangebroken,. Deze maand zetten wij onze management pakketten extra in het zonnetje. Ondertussen maakt 40% van onze Cloud VPS en maatwerk server klanten al gebruik van onze management diensten om het beheer van hun server of servers aan ons uit handen te geven. Om dit percentage verder te verhogen krijgt u alleen deze maand maarliefst 50% korting op de aanschaf van een Cloud VPS pakket in combinatie met één van onze 4 management pakketten.

** Actie verlopen **

Zo heeft u het goedkoopste management pakket alleen deze maand al voor 6,25 per maand. Hierbij bent u verzekerd van reguliere updates, wekelijkse back-ups en monitoring van uw belangrijkste services. Deze aanbieding geld voor het hele eerste jaar, daarna betaald u het normale maandelijkse tarief. Wat ons betreft zijn managed servers de toekomst, door een stukje service kunt u zich richten op uw eigen business zonder dat u zich zorgen te maken over het onderhoud en beheer van uw server.

Met ruim 11 jaar ervaring kunnen wij professioneel de leiding nemen over uw server en ervoor zorgen dat deze altijd van al het nodige onderhoud voorzien wordt. Kiest u voor een de grotere pakketten zoals Management Plus of Management Plus Pro dan is het vaak mogelijk om problemen preventief op te pakken. Dit zorgt ervoor dat problemen op uw CloudVPS pakket vaak voorkomen kunnen worden. Dit heeft als gevolg dat uw server beter bereikbaar is en dat u minder tot geen last heeft van storingen. Een win win situatie dus, geinteresseerd in een management pakket? Neem dan contact met ons op.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons