Onze nieuwe website

Na tientallen take-out bestellingen, tienduizenden regels code, nachtelijk programmeerwerk, weinig slaap en talloze probeersels welke in de prullenbak beland zijn: Lanceren wij vandaag met gepaste trots onze nieuwe website en ons nieuwe controlepaneel. Tegelijkertijd introduceren wij een versimpeld diensten aanbod waardoor wij u in de toekomst nog beter van dienst hopen te zijn.

- Webhosting
Onze webhosting pakketten zijn op de schop gegaan, pakketten zijn goedkoper en groter geworden en het aanbod is verkleind. Zo is er vanaf nu maar één compleet pakket in de categorieen zakelijke-, webwinkel- en reseller webhosting. Onze populaire webhosting pakketten hebben ook een makeover gekregen, zo krijgt u vanaf nu niet 4 maar 10 GB schijfruimte en niet 40 maar 100 GB dataverkeer per maand. We voldoen ook aan een veelgehoorde wens van klanten, U kunt u op het nieuwe Plus-pakket meerdere websites plaatsen.

- Cloud VPS en colocatie
Bij VPS en colocatie zijn we nog drastischer te werk gegaan, onze standaard pakketten hebben het niet overleefd. Vanaf nu kunt u zelf doormiddel van onze website een VPS of colocatie pakket samenstellen, zo betaald u nooit meer voor iets wat u niet gebruikt. Om u op weg te helpen hebben we een aantal voorbeeld configuraties voor u samengesteld en vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren en assiteren bij het samenstellen van uw eigen colocatie of VPS pakket.

- Domeinnamen
Dagelijks bestellen klanten tientallen domeinnamen doormiddel van ons controlepaneel. Ruim 100 domeinnaam extensies kon u al bij ons bestellen, we hebben er vandaag ruim 350 aan toegevoegd. Hiermee komt het totaal aantal domeinnaam extensies welke u nu real-time via onze website kunt bestellen op ruim 450. Door het vernieuwde controlepaneel is het bestellen en beheer van uw domeinnamen nog eenvoudiger, sneller en klantvriendelijker geworden.

We zijn zéér trots op onze nieuwe website en ons nieuwe controlepaneel. We hebben de nieuwe website en het nieuwe controlepaneel getest. Maar, fouten maken is menselijk, dus als u nog een fout tegenkomt dan stellen we het op prijs als u ons dit even meld doormiddel van een mailtje of door een ticket te openen in het controlepaneel. Alvast bedankt! We zijn zeer benieuwd naar uw feedback.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons