Webhosting

Woocommerce webhosting

Door Wordpress van de zeer complete Woocommerce plugin bouwt ook u een professioneel uitziende webshop. Onze webhosting pakketten zijn er klaar voor en worden geleverd met alles wat u nodig heeft.

← Webhosting pakketten


Over Woocommerce

Over Woocommerce Woocommerce is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste Wordpress plug-ins waarmee u relatief eenvoudig een eigen professioneel uitziende webshop kunt bouwen.

Installeer met behulp van het door ons bijgeleverde controlepaneel Wordpress op uw webhosting pakket. Log vervolgens in op Wordpress en installeer de Woocommerce plug-in. U kunt direct aan de slag met het opzetten van uw webshop.

Onze webhosting pakketten worden door containerisatie automatisch geoptimaliseerd voor Wordpress websites waarop Woocommerce geinstalleerd is.

Zo haalt u direct het hoogst haalbare uit uw webhosting pakket. Door gebruik te maken van de LSWC plugin voor Wordpress kunt u de prestaties van uw webshop verder optimaliseren waardoor u meer gelijktijdige bezoekers kunt verwelkomen.

Een WordPress website voorzien van de Woocommerce plug-in draait het beste op één van onze Webhosting Completer of Compleetst pakketten.


Woocommerce + webhosting

Woocommerce + webhosting Onze webhosting pakketten zijn standaard zéér compleet, worden gebruiksklaar geleverd en bevatten alles wat u nodig heeft of kan hebben voor uw Woocommerce webshop.

Naast de punten welke wij eerder al benoemde onder het kopje "Over Woocommerce" zijn ook de volgende zaken standaard inbegrepen:

U heeft al webhosting en een .nl domeinnaam vanaf € 3,99 /maand
Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Zo’n 70% van onze klanten heeft een Wordpress website. Zodoende zijn wij ook verantwoordelijk voor het hosten van veel verschillende (kleine maar ook zéér grote) Woocommerce webshops.

Met ruim 15 jaar aan kennis en ervaring zijn wij dé hosting partner voor u.

Ook als u er een keer zelf niet uitkomt kunt u met uw vraag of probleem bij ons terecht. Onze experts staan zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.Meer dan compleet

Meer dan compleet

Onze webhosting pakketten zijn meer dan compleet, betrouwbaar en u kunt na bestelling binnen 5 minuten aan de slag.

Een aantal andere kenmerken van onze webhosting pakketten:Stuur ons een bericht