Webwinkel webhosting

Als eigenaar van een webwinkel is Webwinkel webhosting een must. Uw webwinkel moet altijd werken zodat uw klanten dag en nacht een bestelling kunnen plaatsen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw webwinkel altijd bereikbaar en snel is, maar ook dat u geholpen wordt als u tegen een probleem aanloopt. Onze Webwinkel webhosting pakketten worden geleverde met alles wat u nodig heeft voor een succesvolle en drukbezochte webwinkel.


Bent u opzoek naar vrijblijvend advies of meer informatie? Gebruik dan de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.

Uw webwinkel wordt bij ons in een container geplaatst. Een container is een afgesloten stukje server waarop uw webwinkel draait. Deze container wordt automatisch geoptimaliseerd op basis van het soort software wat u gebruikt. Er zijn onder andere containers voor de volgende softwarepakketten:

Magento

Magento is een open source en gratis e-commerce platform en is het populairste webshop systeem van dit moment.

Prestashop

PrestaShop is een gratis, opensource e-commerce-oplossing. De software is vrijgegeven onder de Open Software License.

Woocommerce

Door gebruik te maken van de Woocommerce plug-in voegt u webwinkel functionaliteiten toe aan elk soort WordPress website.

We bieden op dit moment 25% korting op de aanschaf van een webhosting pakket op ons 'Webhosting nieuw'-platform. Klik hier voor meer informatie

Razendsnel

Des te sneller uw webwinkel is, des te eerder klanten geneigd zullen zijn om bij u te bestellen. Wij zorgen niet alleen voor een snelle hosting omgeving maar adviseren u ook vrijblijvend over hoe u uw website nog sneller kunt maken.

Altijd online

Als u offline bent dan verdient u geen geld. Wij monitoren preventief alle door ons gehoste websites zodat een storing vaak voorkomen kan worden. Zo bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor al uw (potentiële) klanten.

Gratis SSL

Met behulp van het door ons bijgeleverde Webhosting controlepaneel kunt u eenvoudig al het verkeer van en naar uw webwinkel met een gratis te gebruiken SSL certificaat versleutelen. We leveren op verzoek ook EV SSL certificaten.

Servicegericht

We geloven in een servicegerichte aanpak. Bel, stuur een e-mail, open een ticket of gebruik de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen. We staan dag en nacht, binnen- en buiten kantooruren voor u klaar.

Compleet

Onze Webhosting pakketten heten niet voor niets Compleet, Completer en Compleetst. Van 1-click app installer tot professionele spamfilter, van SSH toegang tot Git ondersteuning. Het is standaard bij elk van onze pakketten.

Kies voor ons

Met meer dan 12,5 jaar ervaring, een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,6 en duizenden klanten welke hun webwinkel aan ons hebben toevertrouwd zijn wij dé partij voor U. Kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons