Website service

Onze Website Service is het best samen te vakken als eerste hulp bij websiteproblemen en onderhoud. Kiest u ervoor gebruik te maken van onze Website Service dan zorgen wij ervoor dat uw website waar mogelijk gerepareerd wordt als deze op het moment niet meer werkt. Als uw website onderhouden moet worden dan zullen wij niet alleen het nodig onderhoud uitvoeren maar ook de beveiliging van uw website met een checklist stapsgewijs controleren en waar nodig verbeteren.


Heeft u vragen over onze Website Service of wilt u advies? Gebruik dan de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.

Steek uw hoofd niet in het zand

Maandelijks worden 1 tot 5% van de slecht onderhouden websites door hackers misbruikt. Hackers misbruiken websites om spam te versturen of DDoS aanvallen uit te voeren. Om problemen te voorkomen controleren wij alle door ons gehoste websites dagelijks op softwarelekken en malware en lossen wij problemen voor u op.

50% van de websites kwetsbaar

Klanten weten vaak niet dat hun website goed onderhouden en grondig beveiligd moet worden. Dit zorgt ervoor dat één op de twee websites kwetsbaar is voor misbruik. Vaak worden websites niet onderhouden omdat de website bouwer met de noorderzon verdwenen is of omdat onderhoud als onnodige kostenpost wordt gezien.

Laat ons uw website onderhouden

Door gebruik te maken van onze Website Service zorgen wij ervoor dat problemen snel opgelost worden en uw website goed onderhouden & grondig beveiligd wordt en we sturen u na afloop een rapport over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Het gebruik van onze Website Service is eenvoudig, snel en kost slechts € 60,-.

We kunnen u helpen bij het oplossen van problemen met uw website. Laat één van onze experts uw website controleren, opschonen, bijwerken en beveiligen. Zo kunnen u en uw website er weer tegenaan. We sturen u na afloop van onze werkzaamheden een uitgebreid rapport toe.

Eerste hulp bij problemen

Als uw website opeens niet meer werkt of gehackt is dan helpen wij u door deze problemen waar mogelijk op te lossen. We zorgen er ook voor dat deze problemen niet nogmaals voorkomen.

We checken uw bestanden

We downloaden al uw website bestanden en checken deze op virussen en code injection. Na het opschonen van uw website bestanden plaatsen wij deze terug op uw Webhosting pakket.

We updaten uw software

We zorgen ervoor dat de door u gebruikte softwarepakketten zoals bijvoorbeeld WordPress, Joomla en Drupal bijgewerkt worden en dat eventueel door u gebruikte plug-ins up-to-date zijn.

We beveiligen uw website

We controleren de beveiliging van uw website op basis van een honderd punten tellende checklist. Waar dat nodig is zullen wij de beveiliging van uw website verder verbeteren.

We herstellen een back-up

Als het niet meer mogelijk is om uw website te repareren dan maken wij gebruik van de back-ups welke wij dagelijks van uw website maken om een eerdere werkende versie terug te plaatsen.

We garanderen dat het werkt

Mocht u kort nadat wij uw website onderhouden en beveiligd hebben opnieuw problemen ondervinden met de werking van uw website dan lossen wij deze problemen gratis voor u op.

We bieden op dit moment 25% korting op de aanschaf van een webhosting pakket op ons 'Webhosting nieuw'-platform. Klik hier voor meer informatie

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons